Harcoltál ma reggel a Softshell overálokért?
Remélem, rájuk rohad, akik azzal a céllal veszik, hogy majd eladják többért. De az is hülye, aki majd megveszi tőlük. Elvből sem venném.
Pont mikor a covid cirkusz elején a sok mocsok felvásárolta a kézfertőtlenítőket 300-400 ft-ért, jófogáson meg 5000-ért vagy többért hirdette. Ugyanúgy az orvosi maszkokkal.
Szóval az ilyeneknél hagyni kell, rohadjon rá, amit felvásárolt. Nem majd még máson nyerészkedik.
Én ma láttam életemben először ilyen tülekedést és besza'!!! Bevallom én is softshell overalt szerettem volna de mikor ezt megláttam... Elhatároztam hogy többet nem megyek a LIDL-be. Mert az egész azért van, hogy utána ott vasaroljak be, miután becsábitanak egy ilyen vacakkal, ami már nincs mire oda jutok...
Amúgy ki az aki ezt megveszi majd drágábban mástól?
Én férjemet kértem meg, hogy melóba menet menjen be.
Szerencsétlent 2x lökték fel ahogy lehajolt a kosaráért és a kezében lévő overált szó szerint ki akarták tépni a kezéből.
Szegénykém csak annyit mondott, hogy jó, hogy nem én mentem, mert ez valami botrány, ahogy emberek (anyák! nagymamik!) viselkedtek, 20asával a kosarakban az overálok össze-vissza méretekben.
Nyitás elött, a bolt ajtaját félkörívben elállva ott tobzódtak a vérmamik egymást hergelve, hogy ki milyet, mennyit és bizony, hogy ő majd jól odaáll és elhozza az egész zsákot és otthon válogat a maradékot meg majd jóáron eladja.
És ez csak fokozódni fog...
Tegnap egy német fogyasztóvédelmi műsort néztem. Drasztikusan csökkenni fog a non-food kínálat az aldi-lidl-ben, mert a válság miatt eleve csökkent a kereslet...
Tehát - ahogy tapasztaljuk is - maga a kínálat is sokkal kisebb, mint évekkel ezelőtt, és a mennyiség is jóval kisebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!