Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Harcoltál ma reggel a Softshel...

Harcoltál ma reggel a Softshell overálokért?

Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda hazug hirdető.....

"Megmaradt új softshell overálok."

megmaradt..... nem inkább mások elől elzabrált? :-D

2022. okt. 13. 14:30
 42/79 anonim ***** válasza:
87%
Én minden reggel megyek friss reggeliért a lidlbe munka előtt. Nyitáskor, mert olyan korán kezdek. Már akkor majdnem fullon volt a parkoló és sorban álltak a bejáratnál. Ajtónyitás és....versenyfutás, anyuka, nyugger, szó szerint sprintel..szakadtam a röhögéstől 😆 ahogy láttam pár dolgozó meg is örökítette ahogy harcolnak az overallokért. Soproni Lidl
2022. okt. 13. 14:45
 43/79 anonim ***** válasza:
80%

Valaki mesélje mar el nekem ezt az overált.

Ez az, ami belül termo, kivül vízlepergető? Vagy melyik ez?

2022. okt. 13. 14:55
 44/79 anonim ***** válasza:
100%

Az sem normális, aki aztán meg is rendeli tőlük jófogáson/facebookon. Inkább rendelnék ruhawebshopból többért, ha annyira kéne, de richtig nem támogatnám az ilyen másokon nyerészkedő tetveket azzal, hogy tőlük veszem.

De gondolom megéri nekik, mert ha nem, akkor nem csinálnák ezt.

2022. okt. 13. 15:00
 45/79 A kérdező kommentje:
Igen, akkor már én is inkább a Tchibosat venném meg.
2022. okt. 13. 15:03
 46/79 anonim ***** válasza:
43: linkeltem az előbb, ott van konkrétan a kép-...
2022. okt. 13. 15:04
 47/79 anonim ***** válasza:
59%
Igen, ott a kép. De szerinted ebből látom, milyen anyag?!
2022. okt. 13. 15:05
 48/79 anonim ***** válasza:
26%

sose fogtál még softshell anyagot???

Nehéz lesz így elmagyarázni. Puha vízlepergető anyag kívül, belül pedig általában picit bolyhos.

2022. okt. 13. 15:06
 49/79 anonim ***** válasza:
78%
Én majd a téli overálért fogok. 🤣 Viccet félretéve, soha nem volt ilyenre példa, pedig elég sokszor vásárolok a Lidl-ben gyerek ruhákat. Múlt héten voltak gyerek pizsamák, erről lemaradtam, nem tudtam elmenni. Tegnap voltam, mert be kellett mennem és volt még egy csomó, ráadásul mindkét gyerekre találtam. De tavaly is simán tudtam venni téli overált, rengeteg volt és senki nem volt azon a részlegen.
2022. okt. 13. 15:07
 50/79 anonim ***** válasza:
59%

48!

A net 2 félét dob fel nekem, ezért is nem tudom.

Az egyik, ami ilyen melegítőnek tudnám leírni. Kívülről selymesebb felülettel. Ami nem vízállo.

A másik pedig olyan, mint kb egy esőkabát anyag, csak overálban és van egy plüss bélése. Ez totál vízhatlan.

2022. okt. 13. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!