13 talphosszra nagyon nagy lenne a 14.5 talphosszas cipo?
Sziasztok! Kislanyomnak kineztem egy szandalt benntre szupinaltra van szuksege viszont amit kineztem 14.5cm talphosszu
Kislanyomnak meg 13 a taplhossza sajnos kisebb meretben nincs szerintetek megmerjem rendelni vagy oriasi lenne?
Orvosi javaslatra adsz neki szupináltat?
Mármint nem sima gyerekorvos, hanem ortopéd orvos.
Egyébként hatalmas lenne
Igen orvosi javaslatra gyogytornasz javaslatara! Esetleg inkabb vigyem el ortopediara?
Kicsit befele forditja a bokajat mikor megy
Csak azért kérdeztem, mert fiamnaka védőnő erőltette ezt a szupinált cipő dolgot. Én nem bízom meg a védőnőnkben, ezért elmentem ortopéd orvoshoz. Picit neki is dől befele a bokája, de a neten olvasottak alapján életkori sajátosság.
Ugy voltam vele, szakember is lássa.
Az ortopéd orvos azt mondta, nagyon jól tettem, hogy elvittem mielött vettem volna. 3 éves a fiam, valóban amilyen szinten neki dől a bokája nem igényel odafigyelést.
Szupinált cipővel viszont többet ártottam volna, mint amennyit használ. Ugyanis a szupinált tartja a lábát, így nem erősödik neki.
Én elöbb megnézetném 🙂
5#
A cipotalpnak 1 centivel hosszabbak kell lennie, mint amekkora a talp maga.
Menj el a gyerekkel egy cipoboltba és próbálj rá egy másik cipőt, abból kiderul jó e vagy sem
Persze, vidd el ortopediara, az a baj, Mo. n folyamatosan dobaloznak a szupinalt cipokkel , es kozben a legtobb gyereknek felesleges, hiszen ahogy fejlodik, ugy alakul a labfej.
Ugyanigy borzaszto artalmas a 'bokafogo cipo', hisz nem a ciponek kell tartani a bokat, hanem a szalagoknak, es pont, annak kell erosodni, amit a magasitott cipok nem hagynak.
Szinten 100 eves berogzodes, amit mar reges reg megcafoltak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!