Mekkora wgy újszülött ruhamérete?
Ne vigyél ruhát. Hidd el, biztos van nekik bőven. Én kaptam egy vagonnal, volt, amit nem is tudtam ráadni, mert kinőtte, mire sorra került, vagy annyira nem volt praktikus, hogy eleve meg se próbáltam a gyerekre erőszakolni. Mindenki 62-es méretet hozott, mert az tuti jó lesz, nekem meg vérzett a szívem, mert gyakorlatilag új darabokat adtam el fillérekért. Egyszer kipróbáltam, 2 hétig nem kellett babaruhát mosni, és még mindig volt tiszta, pedig volt, hogy bukás miatt több szett is ment a szennyesbe egy nap.
Vigyél ajándékutalványt dm, rossmann, brendon, bababolt, müller, h&m, stb vonalon, és vesznek olyat, ami tényleg kell.
Persze tudom, ez olyan izé, meg személytelen, stb, de mi pl kaptunk 3 játszószőnyeget (egy még bontatlan), 5 takarót, 4 cumiláncot (nem cumizott), egy rakás cumisüveget (anyatejes, nem ismeri a cumisüveget), kettes pelenkával kitapétázhattam volna a szobát (több csomag ment adományba, mert nem vált be/kinőtte), több doboz sudocremet (ebből is adományoztam, mert egy is bőven elég, csak akkor használom, ha kipirosodik), és szerintem megvan az összes csörgő, amit a dm-rossmann-pepco kínál.
Tényleg jobb kérdezni vagy utalványt vinni, mi kaptunk pl 5 db nyulas szundikendőt. Azt hittem más állatban nem is gyártják, mire a barátnőmnél megláttam egy macskásat :D
Már rég túlnőtte a nullás pelenkát (de lassan már az egyest is ) amikor még mindig azt hozták, mert először az kellett, még mindig itt állnak a bontatlan csomagok és várom hogy a 2 barátnőm közül akik most fognak szülni, kelleni fog e valamelyiknek, ha nem akkor beviszem a védőnőhöz. (az egyest is nagyon gyorsan átnőtte, nem is gondoltam volna kb 6db 70 valahány darabos zacsit használt el, egyet abból is félig elhasználtan adtunk oda)
Cumit-cumisüveget vettem kettőt-kettőt, de azok is feleslegesek aztán persze kaptunk még. Ha használnak is nem mindegy milyen márka, nem biztos, hogy elfogadja a baba.
Fürdető… szerintem 10 éves koráig el vagyunk látva vele :D
Ruha- én örültem a nagyobb (62-68)méretnek mert nem kaptunk senkitől használtan 68-ig. 74-től fölfele viszont 3 éves koráig jók vagyunk annyit kaptunk. (56-ból sokat címkével adtam tovább)
Aminek igazán örültem az pelenka, pelenka, pelenka ( de olyan ami bevált, nem olyan amilyenre futotta) popsitörlő, meg jó minőségű kapucnis törölköző. Ki tudja miért de rohadék drágák :D (clevamama meg a lindalimeos a két kedvenc)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!