Duci babáknak hol vesztek ruhákat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom 5 hónapos és 9kg és csak 65cm.

Nagyon vastag hurikás combija és keze van,na meg pocakja.

A nyár jó,de ahogy nézegetem mindenhol az őszi ruhákat.. hát.. semmibe nem fog beleférni a combija.. 😕

Akinek ilyen kis gombóc babóka van,hol veszitek a ruhákat? 😊

2022. aug. 4. 11:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha a kérdezőnek nincs is esze, reméljük a védőnő tesz majd valamit szerencsétlen gyerek érdekében...
2022. aug. 5. 18:29
 22/23 anonim válasza:
100%
Akkor már értem, valszeg a kérdező nem akarja beismerni hogy a gyereke kövér (minden bántás nélkül) és ezért próbálja debil módon becézgetni bármi olyat is ami utal arra is hogy kövér...
2022. aug. 5. 22:03
 23/23 anonim ***** válasza:
20%

Most visszanéztem a kiskönyvben, az én fiam fél évesen 70 cm volt és 8500 g. Soha egy szóval nem monda se a védőnő, se a gyerekorvos, hogy ez baj. 2500 g alatt született, kicsit koraszülött. Anyatejes baba, kétóránként evett, és a mai elvek szerint nem kell korlátozni a szoptatást akkor sem, ha jól gyarapszik a baba.

Amíg nem mondja szakember, hogy probléma van, addig ne aggódj a súlya miatt, akkor se, ha a gyakori népe ekéz. Ha meg kivizsgálásra kell vinni, akkor se árt, ha találsz rávaló ruhát, talán mégse meztelenül kéne vinni...

2022. aug. 6. 12:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!