Duci babáknak hol vesztek ruhákat?
Sziasztok!
Kislányom 5 hónapos és 9kg és csak 65cm.
Nagyon vastag hurikás combija és keze van,na meg pocakja.
A nyár jó,de ahogy nézegetem mindenhol az őszi ruhákat.. hát.. semmibe nem fog beleférni a combija.. 😕
Akinek ilyen kis gombóc babóka van,hol veszitek a ruhákat? 😊
1-es,4-es.. pontosan mi a nem normális amit leírtam?? Bocsánat,ha nem fogom pl kövérezni a gyerekem,hanem írom szebben!
Az tuti h nektek nincs gyereketek vagy borzalmasan pocsék anyák vagytok!
Vicc,hogy sok depressziós idióta itt éli ki világát!
Amúgy meg ha magyar írásra a angolul írsz az normál ugye? Agyoniskolázottak!
6-os.. második gyerekem az elsővel nem volt ilyen probléma. Normál testalkatú babára mikdenhol van ruha! Szóval ez megint csak egy baromság!
A H&M-ből rendeltem már,de nekem az nagyon silány minőség. Az anyaga is borzalmas,meg az egyik body-n pl a pattentot varrták ,félre a másik szettnél meg egy mosás után szétment a kis sapka..
A Pepco az igen,nagyon vékonykára van.
Az F&F-es nyáron jó,de tavasszal nem érték be a rugik sem a combját a nadrágok meg borzalmasan szorosak voltak,na meg a pelenka tetejéig sem jöttek fel a hasára. :(
Van gyerekem, de nem kommunikálok róla felnőtt emberek között úgy, hogy "combi" meg "gombóc babóka"...
Nekünk elég, ha leírod, hogy comb és baba/gyerek, nem oviban vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!