Duci babáknak hol vesztek ruhákat?
Sziasztok!
Kislányom 5 hónapos és 9kg és csak 65cm.
Nagyon vastag hurikás combija és keze van,na meg pocakja.
A nyár jó,de ahogy nézegetem mindenhol az őszi ruhákat.. hát.. semmibe nem fog beleférni a combija.. 😕
Akinek ilyen kis gombóc babóka van,hol veszitek a ruhákat? 😊
Nekünk az FS Baby márkájú ruhák váltak be, a rugik rugalmas anyagból vannak, viszonylag bőek, és nagyon olcsó (ócska is fogásra, de ezek voltak a legkényelmesebbek). Méretezéssel vigyázz, másfél számmal nagyobbat vegyél.
Másrészt a használt ruháink között voltak nagyon bő darabok, szerintem a 2000-es évekből származtak. Nade hogy ilyet hogy találsz... Azok is igen bénán néztek ki mondjuk.
Vidd orvoshoz a combikát, mert bele fog fulladni a zsírjába éjszaka.
Felelőtlen betegagyú pi.csa.
Az tuti h nektek nincs gyereketek vagy borzalmasan pocsék anyák vagytok!
Vicc,hogy sok depressziós idióta itt éli ki világát!
Amúgy meg ha magyar írásra a angolul írsz az normál ugye? Agyoniskolázottak!
WOW....1 komment ami még érthető is és szerintem nem bántó hangnemben tette fel, ilyen agressziót hagyott benned?...
nem azért de nyugodtan leírhatod a fentebb említetteket normálisan is nem kell egyből kövérezni de nem kell baba módon becézgetni olyan helyen ahol felnőttekhez kérdezel, és mielőtt rámtámadsz nem rosszindulatból mondom.
pl-hurikás combija...vastag combja van
beleférni a combija...combja
kis gombóc babóka...duci baba
6-os.. második gyerekem az elsővel nem volt ilyen probléma. Normál testalkatú babára mikdenhol van ruha! Szóval ez megint csak egy baromság!
Pedig a hatos tökre normálisan válaszolt, honnan ez az indulat belőled?..
Utolsó válaszoló szerintem a kérdeznek már többen mondták hogy kövér a gyereke mert ez már nem duci hanem kövér.
Ezért ilyen indulatos .
Ő nem gombóc babóka, hanem kövér. És ezt most minden bántás nélkül mondom, ez tény. A Pepco sem "nagyon vékonykára" van, mert a fiam például 123 centi és 23 kiló, tehát inkább nyurga alkat, de nem állnak ki a bordái, átlagosnak mondanám...és voilá, mindig is jók voltak rá a Pepcos ruhák. A lányom meg 90 centi és 13 kiló, rajta még egy kis "husi" is van, és rá is jók a Pepcos ruhák. Tehát az nem a ruhagyártók hibája, hogy az 5 hónapos gyereked kb 1 éves súlyban van anélkül, hogy a magassága (hossza) ezt követné.
Van a családban nagy baba egyébként, tehát nem ismeretlen a dolog, ő is 9,2 kg alig 6 hónaposan, de ő 4800 grammal született, és 12 centivel hosszabb jelenleg, mint a te babád. És még így is van mit fogni rajta, teszem hozzá. :D Számolgass kicsit, és ne tömd szerencsétlen gyereket, vagy vizsgáltasd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!