Májusi babának milyen ruhákra lesz szüksége?
Kb minden, vastag harisnya, nadrág, hosszú rövid ujjú body, kabát, sapka, pulcsi.
Én vettem ezt azt, meg kaptunk is ajándékba, de 15ezer ft-ért vettem egy zsák használt babaruhát, ebben a korban csak esznek, alszanak, max. Buknak de még nem foltos a ruha, nem szakad ki, arra hogy napi 6x átoltoztessem, tökéletes volt, ha meg kellett menni orvoshoz, védőnőhöz, valahova az újat adtam rá.
De májusban tenyleg minden kell, lehet 5 fok is, meg 25 is.
Vastag harisnya ?? Soha az eletben nem adtam a gyerekemre harisnyat, foleg nem vastagot majusban. 🤦🏻♀️
Kerdezo, rovid ujju body, vekony rugdalozo, nagyon ne vasarolj be , majd latod, lehet megint olyan nyar lesz hogy 3 honapig 40 fok, ugyhogy csak pelenka lesz rajta szeptemberig.
Még márciusi gyerekre se kellett vastag harisnya, pulcsi meg mindenféle vacak. 🙈
Volt egy átmeneti polár overál és kész kampec. Az egyéb rétegzésre tökéletes volt a különböző vastagságú takaró. Májusinak még polar overált se vennék.
Első gyerekünk júniusi volt, neki még vettünk egy-két vastagot. Sose került rá.
Rövid body, pamut rugi, de ez is csak 56-osból.
62-esből csak rövid bodyt vennék első körben illetve par lenge napozót (nem napozni :D)
Nem tudjuk 26 fok verőfény lesz vagy 2 fok szélvihar
Ebben majd a kórházban tudnak segíteni, úgyis apa hozza a hordozót, hoz vele ruhát is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!