Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért vesznek sokan Pepcos...

Miért vesznek sokan Pepcos ruhát minőségibb használt helyett?

Figyelt kérdés

A Pepcos ruhák elég ismertek a rossz minőségükről, nekünk is van pár, na soha többet... 2-3 mosás után fakulnak, a nadrágok térdén az anyag elvékonyodik, egy kúszó-mászó gyereken pillanatok alatt vállalhatatlanná válik....

5-1200 forint egy Pepcos ruha, ennyi pénzért, sőt kevesebbért ezerszer különb ruhákat vettem a turbina, jobb márkákat, amelyek tök újnak tűntek és amik a gyereken sem mentek tönkre. A Pepcos volt az, amit már el se tudtam rakni a második gyereknek, mert tényleg annyira gané állapotban voltak...

Én nem értem, sokan azt mondják, azért veszik, mert olcsó, de ha nem futja minőségibb új ruhára, miért nem vesznek inkább minőségibb használtat? Vagy mindegy, csak új legyen?

Na de, ha a spórolás a cél, akkor is kifizetődőbb egy kilós turiban 3-400 forintért megvenni egy Next nadrágot, amit másik gyerek is tud használni, mint 900 forintért a Pepcoban venni, aztán kidobni

2022. febr. 12. 17:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%

Én szem a pepcot. Nem minden ruha gagyi. Nálunk simán öröklődik a nagyról a kisebbre.

Meg kell tanulni mosni rendesen, és akkor nincs probléma..

Felénk nincs jó turkáló, 3 gyerek mellett időm sincs turkálni.

Amellett amennyit csúsznak másznak a gyerekeim pont jó.

Magamnak is szeretek vásárolni pepcoban.

A turis márkás is ugyan úgy szakad mint egy pepcos vagy h&m.

2022. febr. 12. 19:04
 22/36 anonim ***** válasza:
Szem=*szeretem
2022. febr. 12. 19:04
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
A Lidl amúgy nekem is a kedvencem, ott baromi jó minőségű cuccok vannak.
2022. febr. 12. 19:23
 24/36 anonim ***** válasza:
61%
Osztom a többiek véleményét. Nem veszek használtat semmiből, se magamnak se a gyereknek. A Pepcoval nincs baj, mindennapos használatra meg arra hogy pár hét alatt kinője, teljesen jó.
2022. febr. 13. 02:48
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Egyedül maradtál a véleményeddel amint látszik.
2022. febr. 13. 04:00
 26/36 anonim ***** válasza:
25%

Én sem szeretem a turit, az időpocsékolás miatt.

De a pepcot sem. Tényleg vállalhatatlan a ruhák minősége.

Mellette van a KIK, az is olcsó, de jobban bírja és a méret is sokáig jó. (pl a gyerek 72 centivel simán hordta még a 62-es rugdalózót.)

Mondjuk nálam a tesco az etalon babaruhákban. De az van a legmesszebb.

2022. febr. 13. 04:49
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

10 éve leszoktam turikrol mikor be mentem egy C&A boltba és a új póló 500ft volt aranyos kislányos mintával és még harcolni sem kellet érte volt keresett méret belőle.

Mai napig Lidl,Aldi kik, Decathlonbol veszek ruhát.

2022. febr. 13. 06:44
 28/36 anonim ***** válasza:
63%
A használt ruhák büdösek, egyszer vettem magamnak egy gatyát, de mèg az 5. mosás után is èreztem azt a gusztustalan bűzt... Ki is dobtam a fenèbe, azóta sem vettem használt ruhát, nem is fogok soha többet.
2022. febr. 13. 07:30
 29/36 anonim ***** válasza:
71%
Pont most adtam rá az egyik pepcos pólót a 4. gyerekemre, ráadásul 2 évesen mindegyik erre volt rákattanva, rengeteget hordták. Tökéletes állapotban van.
2022. febr. 13. 10:44
 30/36 anonim ***** válasza:
23%

Mosás után vasalni kell, hogy fel lehessen venni.

Micsoda tragédia.

2022. febr. 13. 12:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!