Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért vesznek sokan Pepcos...

Miért vesznek sokan Pepcos ruhát minőségibb használt helyett?

Figyelt kérdés

A Pepcos ruhák elég ismertek a rossz minőségükről, nekünk is van pár, na soha többet... 2-3 mosás után fakulnak, a nadrágok térdén az anyag elvékonyodik, egy kúszó-mászó gyereken pillanatok alatt vállalhatatlanná válik....

5-1200 forint egy Pepcos ruha, ennyi pénzért, sőt kevesebbért ezerszer különb ruhákat vettem a turbina, jobb márkákat, amelyek tök újnak tűntek és amik a gyereken sem mentek tönkre. A Pepcos volt az, amit már el se tudtam rakni a második gyereknek, mert tényleg annyira gané állapotban voltak...

Én nem értem, sokan azt mondják, azért veszik, mert olcsó, de ha nem futja minőségibb új ruhára, miért nem vesznek inkább minőségibb használtat? Vagy mindegy, csak új legyen?

Na de, ha a spórolás a cél, akkor is kifizetődőbb egy kilós turiban 3-400 forintért megvenni egy Next nadrágot, amit másik gyerek is tud használni, mint 900 forintért a Pepcoban venni, aztán kidobni

2022. febr. 12. 17:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%
Én imádom a pepcot. Olcsó,színesek,vidámak,én 30 fokon mosom,nem száritózom es sose megy tönkre.
2022. febr. 12. 17:54
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
Jó a pepco, nem mennék szét a ruhák és olcsó. A turiba bementem párszor, egy darab nem volt abból, ami kellett, vagy volt egy kisnadrág és egy fürdőruha. Ilyen választék mellett szerintem lehetetlen turiban vásárolni, neten viszont vettem használtat, drágább volt, mint a pepco.
2022. febr. 12. 17:54
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Marhára nincs időm turiba menni, ahol ált úgy sem tálok azt amit épp keresek.

Egyébként nincs bajom a Pepco minőségével. Van olyan body, nadrág ami 2 lányomat kiszolgállt és most unokatesóméknál van.

Egy rutinisobb anyuka ha megtapogatja a ruhát, már érzi az anyag minőségét.

Ahogy azt is tudom h a pepcosból a 68as méret pont jó, a Lidl-ből elég a kissebb

2022. febr. 12. 18:00
 14/36 anonim ***** válasza:
67%
Nem veszek használt cuccot. Soha. Semmiből. Se a gyereknek, se magamnak. Egy gyerek amúgy max egy szezont használ egy ruhadarabot, arra nem kell Guccit venni
2022. febr. 12. 18:05
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Bemegyek, vásárolok, olcsó, szép/jó, amíg ki nem növi, ennyi. 15 perc alatt megvagyok és kész. Minek túrjak hosszú órákon át használt ruhák között 4-5 helyen, több körben egy gatyáért, amikor a sarkon olcsón megkapom újonan?
2022. febr. 12. 18:09
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem mentek szét a pepcos ruhák. Régen jártam turizni is, de a többség vagy megdrágult vagy szakadt, foltos ruhákat tartanak.
2022. febr. 12. 18:23
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Plusz én most turiztam 2 db ruhát a hádában 2300 ftot fizettem,azért nekem ez használt ruháért igen is sok... ( kényszerhelyzet volt)

Ruhafalvát néztem a múltkor,hat ott is egy kis gyerek kabát 3500 ft használtan! A tobbi is nevetsegesen draga.

En amugy akkor szoktam le a turizástol mikor a munkahelyemre bejott egy büdös,szakadt ciganyasszony a lanyaval aki ugyanolyan büdos es koszos volt szegeny,es ugysnolyan gatya volt rajta mint ami a lanyomnak is van. Akkor arra gondoltam fertőtlenites ide vsgy oda,ki tudja ki hordott 1-1 dbot. Ugyhogy ja, pepco. Az még nem volt senkin.

2022. febr. 12. 18:28
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kicsi volt a lányom, hírből sem ismertük a pepcot. Viszont bementem a turiba. Vagy volt olyan ruha, akkor akartam, vagy nem. Ha volt, vagy jó volt a méret, vagy nem. Ha volt méret, vagy normális minőség volt, vagy nem...

Aztán mehettem máshova, ha nem kaptam. Ennél tuti a pepco is időtakarékosabb.

2022. febr. 12. 18:30
 19/36 anonim ***** válasza:
86%

Én utálok turizni. Semmi bajom a használt cuccokkal, barátnőmtől szoktunk is kapni, de nincs türelmem keresgélni, ha valami tetszik, tuti nincs belőle megfelelő méret, és sokat át kell nézni, mire találsz pár jót. Se időm, se türelmem ehhez.

Ami az anyagiakat illeti, megengedhetném a drágább, minőségi ruhákat újonnan is, de őszintén, egy gyereknek minek a mindennapokra?? Eltaknyol az oviban a flaszteron, kiszakad a gatya térde. Összefesti temperával, lekajálja, nem jön ki a folt stb. De ha ezeket a baleseteket meg is ússza a ruha, 5 percenként növi ki a gyerek a komplett ruhatárát. Teljesen megfelel a pepcós, sinsayes, kikes gyengébb minőségű ruha, azt legalább nem sajnálom. De amúgy szerintem annyira nem is szarok, vannak gyengébb darabok, de összességében hozzák azt a minőséget bőven, amit pl. az 5x annyiba kerülő h&m. Sőt.

2022. febr. 12. 18:51
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez pepco és turi függő is. Tesóm egy olyan háda mellett lakik, ahonnan rendszeresen hozza nekem 200-500 ftos áron a baba ruhákat és a többségen még az original címke van, zara, next, stb márkáktól. Hát azokért bőven megéri az a pár száz forint, 2 zsák ruha max 5000.

De nálunk a pepco is olyan, hogy 1-2 body vagy 1-2 rugdalozó simán bírja a mosás-vasalás körforgást. Az anyagot megfogva lehet érezni, ha nagyon vacak a minőség.

És az abszolút nyerő szerintem a Lidl. Na ott néha fillérekért adnak baromi jó minőségű ruhákat, újonnan. Nekem az a kedvenc.

2022. febr. 12. 18:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!