Miért vesznek sokan Pepcos ruhát minőségibb használt helyett?
A Pepcos ruhák elég ismertek a rossz minőségükről, nekünk is van pár, na soha többet... 2-3 mosás után fakulnak, a nadrágok térdén az anyag elvékonyodik, egy kúszó-mászó gyereken pillanatok alatt vállalhatatlanná válik....
5-1200 forint egy Pepcos ruha, ennyi pénzért, sőt kevesebbért ezerszer különb ruhákat vettem a turbina, jobb márkákat, amelyek tök újnak tűntek és amik a gyereken sem mentek tönkre. A Pepcos volt az, amit már el se tudtam rakni a második gyereknek, mert tényleg annyira gané állapotban voltak...
Én nem értem, sokan azt mondják, azért veszik, mert olcsó, de ha nem futja minőségibb új ruhára, miért nem vesznek inkább minőségibb használtat? Vagy mindegy, csak új legyen?
Na de, ha a spórolás a cél, akkor is kifizetődőbb egy kilós turiban 3-400 forintért megvenni egy Next nadrágot, amit másik gyerek is tud használni, mint 900 forintért a Pepcoban venni, aztán kidobni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!