Rugdalózó vagy kisnadràg+kispulóver kombináció jobb egy kisbabának?
Figyelt kérdés
Mit érdemes a body felé adni?
A régi időkben csak az egyberészes rugdalózó, tipegő volt, de mostanában már mindenhol csak a nadrág + pulóvert látom, egész kicsi méretben is. Igazából nekem is jobban tetszik ez, viszont nem tudom, mennyire praktikus a babának.
Első babámat várom, most állítom össze a ruhatárát. Egyberészes rugdalózók a H&M-ben pl pizsama néven vannak árulva.
2021. szept. 13. 11:16
22/22 anonim válasza:
Ha h&m es rucikat veszel akkor vehetsz pár db 50 es méretet, nagyobb a méretezés, az ottani 56 elég nagy 56 😅 és ez nem csak az én véleményem, elég sok anyuka mondta nekem is. Mi is a h&m es 56 ost tok sokaighordtuk amikor amugy már 62 es rucikat hordott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!