Rugdalózó vagy kisnadràg+kispulóver kombináció jobb egy kisbabának?
Mit érdemes a body felé adni?
A régi időkben csak az egyberészes rugdalózó, tipegő volt, de mostanában már mindenhol csak a nadrág + pulóvert látom, egész kicsi méretben is. Igazából nekem is jobban tetszik ez, viszont nem tudom, mennyire praktikus a babának.
Első babámat várom, most állítom össze a ruhatárát. Egyberészes rugdalózók a H&M-ben pl pizsama néven vannak árulva.
Ameddig nem mozgott sokat, én a rugdalozot jobban szerettem, mert a felső/nadrág csúszott össze-vissza. Amikor viszont már aktívabban mozgott, akkor jobb volt a kétrészes, bár aludni még mindig kezeslábasban alszik.
Szerintem elsősorban a divat az oka a kétrészeseknek ilyen kicsiknek. Legalábbis senki ne adja be hogy praktikus és kényelmes egy kantáros farmer egy öthónapos gyereknek :-D
Rugdalózóból hol van nagyobb választék?
Decemberi baba lesz.
Eddig mindenhol csak a vékonyat láttam, ami legfeljebb tényleg pizsinek jó, a hálózsákba.
Köszönöm a tippet!
A brendonban láttam én is olyat, ami normális, de 5-6000 Ft darabja, kicsit sokallom.
A nadrág pulóver kombináció megvan kevesebből, és még jobban is néz ki.
A rugdalózó praktikusabb, mert nem csúszkál.
Most lecsengenek a nyári, vékony darabok, jönnek a vastagabb anyagú ruhák, érdemes várni még. Elvétve már lehet találkozni egy-egy vastagabb darabbal, én pl tegnap vettem a pepcoban egy plüss rugit.
Én alul csatos kis bodykat adtam rájuk. Nyáron csak ennyi.
Hidegebb időben body és erre jött harisnya, nadrág, pulcsi.
Arra törekedtem, hogy ne legyen csupaszon a kis hasa, háta, ha felgyűrődik a nyakáig póló pulcsi, amikor ölben van. Meg ülve/fekve se, amikor még nem mocorgott annyit.
Na, meg a body a pelust is remekül tartja, jobban mint egy kis nadrág.
A kezeslábasokat éjjel adtam alváshoz, ha hűvösebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!