12 uh genetikai kombinacios teszt vizsgálata előtt ehetek ugye? Ez nem olyan vérvétel lesz gondolom
Naokes.
Ki se birnam kaja nélkül rosszul lennék delben kaptam időpontot.
Akkor te is úgy mentél h ettél?
Egy oldalról másoltam ki:
A kismamákra meghatározott rend szerinti, többszöri vérvétel vár. De melyik az, amelyik előtt “koplalni” kell, s melyik az, ami előtt felesleges?
Vannak vérvételek, amik éhgyomorra történnek, ezek előtti éjszakán és a vérvétel reggelén nem szabad enni, és csak vizet szabad inni:
-az általános vérkép és klinikai kémiai paraméterek meghatározása.
-éhgyomri vércukorszint meghatározás, valamint a cukorterheléses teszt (orális glükóz-tolerancia teszt; OGTT) vérvételei.
Nem szükséges éhezni a következőkben felsorolt vérvételeket megelőző éjjelen és reggelen:
-AFP-meghatározás anyai vérből
-genetikai szűrővizsgálatokhoz – a kombinált- és integrált teszthez – kapcsolódó vérvételek
Leirtam kombinacios teszt utolsó előtti!!!
Nekem kombinacios tesztem lesz.
Köszönöm szépen utolsó
Persze, kombinált tesztnél nincs nemevés, mert nem vércukrot néznek, hanem mást.
Amúgy nekem a doki a 12 hetes uh-n azt mondta, hogy legközelebb uh előtt fél órával egyek meg egy csokit, hogy aktívabb legyen a gyerek, mert akkor olyan kis mulya volt, alig tudta megnézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!