Ujszulott babanak mekkora ruhat vegyek?
Figyelt kérdés
Van olyan amibe az van irva hogy 0-3hos korig.
De vannak amibe a meretek vannak irva
Pl 50-56
Ti ujszulottnek hanyasakat vetetek?
18 hetes km vagyok
2021. márc. 11. 22:24
1/13 anonim válasza:
56-ból 4-5 garnitúra, 62-ből már lehet picivel több. A 0-3 hónap többnyire a 62-es méretet takarja.
2/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.
50 esbol hanyat vegyek? :)
2021. márc. 11. 22:41
4/13 anonim válasza:
50-es a legtöbb babának nem kell. Annak inkább nézz utána, hol lehet venni, és ha mégis kellene, apját érteszalajtod. 56-ossal kezd.
5/13 anonim válasza:
A babám 50cm volt. 56-os ruhákat vettem csak, picit nagy volt, de belenőtt gyorsan.
6/13 anonim válasza:
Nalunk 56-os volt az alap, es az is majdnem kicsi lett, voltak amik fel se mentek. Nem erdemes az alatt kezdeni, hacsak nem koraszulott a baba. Hipphopp kelleni fog a 62-es is.
7/13 anonim válasza:
Mindket lanyomnak legalabb masfel honapig kellett 50es ruha
8/13 anonim válasza:
7# vagyok, mindketto idobe jott, viszont kis sullyal es 48-49cmel
9/13 anonim válasza:
56-os jó lesz indulásnak, bár az sem sokáig, nagyon ne tárazz be. (Ritka, hogy 50-es kelljen.) Viszont a 62-esből is vegyél párat, mert lehet, az kell kezdésnek... :)
10/13 anonim válasza:
41+5nel született a babam es 48 cm volt. De nekunk sem volt itthon 50es ruha,ugy küldtem el páromat,mert az 56os óriási volt. En azert inkabb vennék párat,de ne sokat,mert hamar kinövi,de az is jo megoldas,ha majd párodat kuldod el venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!