Érdemes ilyen babakocsit venni ujszulott babanak?
Figyelt kérdés
Bebetto nico babakocsit néztem ki,amihez nincs se hordozo,se mozes rész.2014. okt. 13. 10:28
1/7 anonim válasza:
Akkor hova tervezed rakni az újszülöttet?
2/7 anonim válasza:
Megnéztem, szerintem nem.
Ennyiért talán találsz jobbat, alkalmasabbat.
3/7 anonim válasza:
Miért ilyet néztél ki, ha nincs hozzá semmi ami jó az újszülötthöz?
4/7 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy ujszulott kortol hasznalhato
2014. okt. 13. 13:02
5/7 anonim válasza:
Sokan használnak ilyen babakocsikat újszülött kortól, mert 175 fokig dönthető a háttámla. Gondolom nem a boltban nézted ki, mert ott van hozzá hordozó is - külön is meg lehet rendelni. Amúgy maga a márka nagyon jó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babako..
6/7 anonim válasza:
Babahordozás - kérdések és válaszok facebook csoportban tedd fel ezt a kérdést. A kendőt fogják javasolni ülni/járni tudásig, de a fájlok közt sok hasznos anyagot fogsz találni, hogy miért. Amúgy egy-két kendő még árban sem vészes és sokoldalúan használható.
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsánat, ezt nem ide akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!