Ajánlanátok nekem könnyen kezelhetö sport babakocsit tömegközlekedéshez? Hauck Disney jó választás lenne?
Van Egy kocsim, 'noname', bababoltban vásárolt kocsi. AZ egyetlen elönye, h könnyü, gyerekestül is elbírom. Viszont a tolókarja nem egyben van, egykézzel lehetetlen tolni, még két kézzel is sokszor nehéz, jobbra húz, Ellen kell tartani. AZ elsö kerekei pocsékak, dupla, bolygosítható kerekes. Viszont folyton keresztbe áll, olyan, mintha ki akarna törni. Ilyenkor megmozdítani is lehetetlen, lábbal kell egyenesbe rúgdosni. Padkánánál ugye meg kell emelni, h a két elsö kereket fel tudjam tenni elöszor, viszont ez nehéz müvelet, a két részböl alló tolókar miatt.
Boltokban nagyon nehezen navigálható, meet inkább csúszik, mint gurul a padlón.
Tudnátok valami jobb kocsit javasolni, amivel nem ennyire szenvedös a közlekedés? Fontos, h könnyü legyen, mert Pesten használom, aluljáróknál, magas buszokon fel/le kell cipelnem.
Még Ami jó a mostani kocsin, h állítható a háttámlája. De ez talán nem is annyira fontos, mert nem egyszer ebredt fel, amikor hatradöntöttem, és nem aludt mar vissza.
20 hónapos, kb 13-14 kg között van a fiam.
Köszönöm elöre is, ha segítetek!
Köszi a választ, megnézem ezt a fajtát is! El is felejtettem írni, elöny a magas tolókar is, mert mi is magasak vagyunk, görnyedni kell a kocsi felett.
Foam 13-14 kg között van, de szerintem Minden könnyü sportkocsi 15kg- g van irva, de nem hiszem, h leszakadna alatta majd. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!