Sértődés nélkül nem lehet visszautasítani babaholmikat?
Idén születik meg a babánk, és szerettünk volna a férjemmel tartani egy nagyobb bevásárlást, főleg ruhákból. Alig vártam már, hogy mehessek szép bodykat, szvettereket vásárolni, nyilván ez egy olyan dolog, amit az ember szívesen csinál a gyermeke születése előtt.
De az elmúlt 2-3 hétben a család hozott egy halom babaruhát, olyat, ami másik babáé volt a családban meg olyat, amit kifejezetten a miénknek vettek most...szóval kb. annyi ruhája van már, hogy lassan venni sem kell semmit, mindene megvan.
Csak egy csomó minden nem tetszik és tök rosszul esik, hogy ma is már csak az infót kaptam, hogy vár majd egy csomag babaruha anyósoméknál.... Ne értsetek félre, ez egy tök aranyos gesztus lenne, ha kapnék 8-10 darab kis ruhát és kész, de konkrétan most ha elmegyek vásárolni, akkor csak tök feleslegesen fognak ott állni a ruhák a szekrényben.
Most mondjam, hogy nem kell, köszi, vigyétek vissza? Tuti mindenki vérig sértődne, hogy nem kell a babaruhája, csak így meg olyan rossz érzés, hogy nem tudunk olyan kis ruhákat venni, amik nekünk tetszenének...
Majd kelleni fog boven. Volt olyan nap az elso honapban egy nap 9x oltoztettem at.
En most orulok ha vesznek ruhakat, mert bukos.
Én is így gondoltam, aztán meglett a baba.
Volt, hogy naponta négyszer kellett átöltöztetni.
Annyit csináltam, hogy voltak csecsemőkre való farmer ruhák, azokat eltettem, mert szerintem durva a puha bőrének.
Én emiatt csak néhány ünneplős darabot vettem (amibe esküvőre, orvoshoz vittem), mert sajnálom a környezetterhelést, amit a ruhavásárlással okozok. Egy baba semmit nem árt a ruhának, simán kibír több gyerkőcöt is, nem ártok a környezetnek, a lányomnak még sok ideig ezen a földön kell élnie.
2 éves lányom, sose kellett átölöztetnem még napközben,nem értem ki mit öltöztet annyira rajta..
Most egy kis kajafolt után én nem rohantam öltöztetni.
Mi is 4 felől kapjuk a ruhákat ha kell ha nem, már 6 éves koráig unásig van a ruha, én se szeretem, van már hogy leadom a védőnőnek, mert ha mondom hogy nem kell akkor is idehozzák.
Add le te is és vásárolj.
Ha nem tetszik akkor nem adod rá inkább vidd el védőnőnek.
Csak azt ad rá azt vedd meg ami neked tetszik.nyugodtan menj el és vegyél olyan gyerek ruhát amit te szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!