Adtok trikót a gyerekre?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 20:23
21/26 anonim válasza:
Bent nem, kint igen. Magamra is adok trikót ősztől tavasz végéig, a gyerekekre is. (3 és 6 évesek)
22/26 anonim válasza:
Javasolt adni rá, de sohase műszálast. Egyrészt, mert a trikó általában "bőrbarátabb" viselet, mint a többi ruha. Másrészt magamról tudom, hogy ha izzadok, és a trikó felszívja, sokkal kevésbé zavar, mintha a felette lévő ruházat ázik át. Mindig viselek trikót, még nyáron is, ha otthon vagyok, általában csak az van rajtam.
23/26 anonim válasza:
Milyen fura, hogy mindenki trikónak hívja az atlétát...
Ez valami újhullámos elnevezés? XD
24/26 anonim válasza:
Érdekes. Nálunk mindig trikó volt...az atléta valami újhullámos elnevezés? 🙂
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.
25/26 anonim válasza:
Attól függ. Alapesetben nem, csak ha aláöltözetnek szükséges. Például tegnap-tegnapelőtt 15 fok volt nálunk, kint játszott, pulcsiban melege volt, így pólót adtam rá, és alá egy trikót/atlétát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!