Használt babaruhákhoz hogy juthatnék ingyen, ha nem vagyok rászoruló?
Meg tudnánk venni újonnan (nem a méreg drágákat, de pl. H&M), de úgy gondolom felesleges. Nekünk jó a használt is, de azért legyen igényes, jó anyagú.
Rengeteg hulladék, erőforrás, pénz a sok új gönc, nem akarom ezt támogatni.
Most 80-as ruhákat hord a lányom, van amit örökölt, van amit netről szedtem össze. Lehet valahonnan ingyen /olcsón szép kis ruhákat venni?
Nem gáz, hogy nem vagyunk rászorulók?
Tehát meg tudnád venni az újat de a használt is ingyen kene? Csak en nem ertem a logikát? Akkor menj turkálóba, market placere és vegyél használtat. Mindenki jól jár.
Ismerősöktől lehet egyébként ingyen szerezni sokszor, ha nincs kedvük eladással bajlódni.
Én se vagyok raszoruló, söt, de használt ruhakat veszek, mert semmi értelmét nem làtom az újnak, plusz így óvom az eröforrásokat, hosz nem kell új ruhát legyártani.
De ingyen nemigen fogja neked odaadni senki a ruhát. Menj el turiba, keress a neten, 2-300 forintokért van minden.
Beszélj ezzel az anyukával...neki pont az a gondja, hogy nem tidja hova tenni a ruháit:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babar..
Fizetek is érte szívesen, 2-300 forintokat. Inkább azt látom, hogy szinte azonos áron adják el, mint újonnan meg lehet kapni. Néha ki lehet fogni jó kis csomagokat olcsón, csak nehéz levadászni.
És igen, megvehetném újonnan, de ingyen szeretném elsősorban. Pont olyanoktól, akiknek nincs szükségük a pénzre, de továbbadnák. Csak ugye ki az aki inkább nekem adná, mint rászorulónak? Nem akarom elorozni.
Keresni nehéz, mert meghirdetik, hogy ingyenes, 100Ft, közben egy rugdalózó 1200Ft, annyiért újonnan lehet kapni.
Egy ismerősöm van, neki kisfia van, onnnan kapunk sokat. Ami nem kifejezetten nagyon fius, azok mind jók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!