Mit csinálnátok ezekkel a ruhákkal?
Babaruhák.
Eladni nem tudom, nem veszi meg senki.
Rokon, ismerős nincs, akinél gyerek van kilátásban.
Védőnő nem foglalkozik ilyennel
Rászorulók nem fogadják el, mert már megfulladnak a sok ingyenruhában.
Nálunk nem lesz több gyerek, a sok kis ruha meg a nyakamon van, foglalja a helyet.
Használtruha gyűjtőbe sajnálom ledobni, mert szépek, igényesek.
Rongynak van itthon elég belőlük.
Egyszóval milyen lehetőségeim vannak még?
Én amikor kinőtte a lányom bevittem a helyi családsegítőbe. Az áruházak előtt az adománygyűjtő konténereket mindig kifosztják és szétdobálják a ruhákat.
Egyébként a csecsemőruhát a kórházak simán elfogadják. Vagy rakd ki facebookra, hogy ingyen elvihető. Kb. fél óra és elviszi valaki.
Én 100Ft/db áron tettem fel 120 rugit. Senkinek sem kellett!
Foltmentesek, tiszták voltak!
Bevittem a gyermekvédelemhez.
A H&M jó ötlet, 500 Ft-os kupont is kapsz, ami 2.500 Ft-os vásárlási végösszeg fölött érvényesíthető. Tavaly legalábbis még így volt, most a vírushelyzetben nem tudom, mi van.
A többieknek: a mi ruháink azért nem keltek el, mert egy kis vidéki faluban lakunk, postaköltséget fizetni senki nem akart, a közeli városokban mindenki számára alkalmas időpontot egyeztetni macera volt. Egyedül a jobb állapotú lábbeliket tudtam eladni, de csak azért, mert Szamos és Salus szupináltak voltak, amiknek az új ára horror, én meg belementem az alkukba, és alig használtan 3-4 ezrekért odaadtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!