Tanácsot szeretnék téli baba ruhatárával kapcsolatban, szerintetek ennyi ruha elég lesz?
Egyelőre az alábbiak vannak meg; érdekelne, hogy vajon ennyi elég lesz-e (egyelőre heti 2x tervezek mosni) :
* 7db hosszu ujjú body
*2 db rövid ujjú polo (Ezt nem hiszem, hogy fogja tudni nagyon hordani)
*2 db napozó (szerintem ez is felesleges volt)
*5 db rövid ujjú body (esetleg valami alá, vagy a lakásban? Nálunk télen is kb 22-24 C van)
*3 db hosszu ujjú polo
*7 db kisnadrag
*10 db rugdalozo, ebből 9-nek van talpa is
*12 db zokni
Általában ezeket tenyleg tudja hordani három hónapon keresztül? Érdemes vajon elkezdeni beszerezni a 62/68-as, 3-6 hónapos ruhákat is? Azokból is ugyanolyan kell kb mint a téli, mint pl rugdalozo?
Illetve átlagban tenyleg lehet, hogy napi 3x kell majd atoltoztetni?
Valamint nálatok miben alszik? Arra is rugdalozot használtok plusz halozsak? Vagy vesztek külön pizsamát?
Koszi előre is
Bocsánat, hogy közbe kérdezek, szintén 1.baba lesz.
A rugdalózó akkor nem alvós viselet? 🙂
Biztos buta vagyok, de én sem tudtam, hogy bodyra még rugi megy. Azt hittem rugi magában éjjelre, nappalra pedig body és esetleg kisnadrág (talpas).
Ahogy tetszik, 21-es, csinálhatod úgy is, majd meglátod, hogy nektek hogy a legjobb. Nekem a talpas nadrág két okból se vált be. 1, első gyerekünknek lassan gyógyult a köldökcsonkja, zavarta a nadrág, még a pihe-puha lehajtható derekú is. 2, később pedig egyszerűen lerúgta mindkettő.
A rugiban akárhogy jár a lábuk, nem tudják lerúgni, nem csúszik le.
Nappalra egyébként kb. addig kényelmes nekik, míg nem kezdenek kúszni. Második gyerekre mondjuk csak 2 hónapos korig adtam, mert jött a nyár, elég volt egy body.
Annyival kiegeszitenem, hogy de, 21, nekünk a rugi alvos viselet volt, nem adtam rá nappal. Egyrészt mert pizsi kinézete van, másrészt mert soha nem volt jó a talpára. Egyszerűen minden talpas gatya és rugi talp része pici volt a fiamnak. Őrületbe kergettek. Éjszakára kb mindegy volt de amúgy... csövesen is nézett ki, meg össze is kunkoritotta a fiam a lábujját. De ha valakinek beválik végül is praktikus lehet, de max kuszasig. Onnan a szakemberek is külön nadrágot javasolnak.
És en vagyok akinek nem jutott eszébe bodyt adni rugi alá. De nekem ez totál logikátlan. A patentok is be vannak vonva anyaggal hátul és nem is volt ezzel sose probléma. Nem is mondta senki, hogy kene. De ez megint olyan, kinek hogy tetszik kérdés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!