Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tanácsot szeretnék téli baba...

Tanácsot szeretnék téli baba ruhatárával kapcsolatban, szerintetek ennyi ruha elég lesz?

Figyelt kérdés

Egyelőre az alábbiak vannak meg; érdekelne, hogy vajon ennyi elég lesz-e (egyelőre heti 2x tervezek mosni) :

* 7db hosszu ujjú body

*2 db rövid ujjú polo (Ezt nem hiszem, hogy fogja tudni nagyon hordani)

*2 db napozó (szerintem ez is felesleges volt)

*5 db rövid ujjú body (esetleg valami alá, vagy a lakásban? Nálunk télen is kb 22-24 C van)

*3 db hosszu ujjú polo

*7 db kisnadrag

*10 db rugdalozo, ebből 9-nek van talpa is

*12 db zokni

Általában ezeket tenyleg tudja hordani három hónapon keresztül? Érdemes vajon elkezdeni beszerezni a 62/68-as, 3-6 hónapos ruhákat is? Azokból is ugyanolyan kell kb mint a téli, mint pl rugdalozo?

Illetve átlagban tenyleg lehet, hogy napi 3x kell majd atoltoztetni?

Valamint nálatok miben alszik? Arra is rugdalozot használtok plusz halozsak? Vagy vesztek külön pizsamát?

Koszi előre is

2020. szept. 1. 16:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Én az első 3 hónapban, zoknit nem is adtam rá.

Kivéve, a kórházban a kis kezére kapott, mert a karmolás elleni kesztyű, szoros volt neki.

Ilyen picire, szerintem, felelsleges a kisnadrág. A body+rugdalózó a legkényelmesebb a számára.

Ha bukós lesz a baba, vagy kipisil, előfordulhat, hogy többször kell majd átöltöztetni.

Szerintem, a body-rugy mennyiségeid jók.

Maximum, ha nagyon bukós lesz, veszel még párat pluszban.

2020. szept. 1. 16:28
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

De nyilván, majd kitapasztalod, hogy neked/nektek mibe jobb öltöztetni.

Azért, pár darab 62-s body, rugi is elfér a szekrényben.

2020. szept. 1. 16:30
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Azt is vedd figyelembe, hogy - legalábbis nálunk - a rövid body+hosszú rugi vagy a hosszú body+rövid rugi vált be.

Szóval nem gond, ha van több rövid ujjú body, jó lesz a hosszú rugdalozoval.

Alváshoz hosszú body hálózsákkal vált be.

2020. szept. 1. 16:49
 4/24 anonim ***** válasza:
80%

"Általában ezeket tenyleg tudja hordani három hónapon keresztül?"

Ha ez mind 56-os, akkor nem. Lányom 2, fiam 1 hónapig hordta az első ruháit.

2020. szept. 1. 17:33
 5/24 anonim ***** válasza:
80%

Amit nem hordott: póló, napozó, nadrág.

Ilyen pici baba body, rugiban van, azt hiszem a hosszúujjú pólót se adtam rá, de nem télen született.

Ami esetleg kellhet: rövidujju body, de inkább olcsó helyen vedd, mert nem lesz jó 3 hónapig, sokszor inkább egy számmal nagyobbat vettem, hamar belenőnek.

Zokni nem fog kelleni, rugibol pedig csak a talpas jó.

2020. szept. 1. 18:13
 6/24 anonim ***** válasza:
Fiam februárban született. Ő pl rövid body,rugi kombóban aludt. Ja és ő nagyon bukós baba,van,hogy 3-4 alkalommal is át kell öltöztetni.
2020. szept. 1. 19:06
 7/24 A kérdező kommentje:
Koszi a hasznos válaszolta mindenkinek! Szerintetek hol találok még ilyen talpas rugdalozokat? Mert szinte mindenhol ahol eddig vettem pl hm, reserved, stb szinte mindenhol vagy csak rövid vagy hosszu ujjú bodyk vannak plusz nadragok, 1-2 hosszu nadrágos rugdalozo, de olyat nagyon ki kellett eddig fogni, Ani ilyen talpas rugdalozo volt :( lehet esetkeg használtan kellene akkor megnéznem? (Mondjuk ezt sem bánom főleg ha ilyen hamar kinövi)
2020. szept. 1. 19:24
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a tescoban veszem. A minőségével is meg vagyok elégedve és a méretezés is jó. Árban is,főleg mikor leértékelés van :)
2020. szept. 1. 19:27
 9/24 A kérdező kommentje:
Koszi! Esetleg tudod hogy online is kehet vásárolni vagy csak üzletben? (Sajnos nincs a közelünkben )
2020. szept. 1. 20:43
 10/24 anonim ***** válasza:
Hát sajnos online én nem találtam :(
2020. szept. 1. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!