Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mi ez a Mickey egér mánia?Ti...

Mi ez a Mickey egér mánia?Ti is ilyeneket vesztek a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
6hónapos terhes vagyok.Rengeteg Disney ruha van eladó a boltokban és az interneten.
2020. júl. 18. 13:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak jópofa darabok, de nyilván "csicsás" is.

Én jobb szeretem az egyszerűbb ruhákat a gyereken is. :)

2020. aug. 4. 15:45
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Uh :D a szülő mit akar, mit nem :D Én azért nem vettem kezdetben mesefigurásat, mert drágább és még nem tudja felfogni mi van rajta ... tehát első időkben a szülő maga kedvére öltözteti a gyereket. Szó se róla nagyon szép kis ruhák vannak, csak először magam miatt feleslegesnek tartottam 4000 ft-ot adni egy 56-os rugiért, mert rajta van mickey egér, de mikor már nagyobb lett és mondjuk tetszett neki egy mesehős, akkor már megvettem, mert az ő kedvére tettem pl. Scooby mánia volt nálunk, Tigris a micimackóból, Tomas a gőzmozdony, és sorolhatnám :D 1-1 darab mindig akadt, amire felcsillant a szeme, vagy mondta, hogy azt szeretné most felvenni :) mindig kihúzta magát benne, de aranyos volt Istenem ... már tinédzser, most a menő cuccok mennek, persze mesefigura nélkül :D Jajjjj csajok, megy az idő. De! Különben nézegetem a babaholmikat, mert jön a baby nálunk is , és érdekes, hogy felettébb sok a mickey egeres cucc, holott vannak más mesefigurák szerintem, amik sokkal vonzóbbak lennének egy baby-n.
2020. aug. 6. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!