Mi ez a Mickey egér mánia?Ti is ilyeneket vesztek a gyerekeknek?
10-es, hogyne lenne? Mickey egér játszóháza! A 8 évesem imádta kicsinek.
Érdekes, én meg pont fordítva, a Micimackón kivül szeretek majdnem mindent ☺ Micimackót ki nem állhatom, totális bannolás volt, mindenki tudta hogy ilyet ne vegyen ajándékba, még egy műanyag kanalat se 😁
Nekem nem annyira tetszenek a mesefiguras ruhák, inkább a sima állat vagy jármű figurák, vagy csíkos, színes egyszínű, ezért én nem veszek disney-set, de ha kapunk azert azokat ráadom.
Gondolom azért veszik mert a legtöbben aranyos, színes kis ruhákba szeretik oltoztetni a gyereküket.
Én is szeretem a mickeys dolgokat de pl a micimackósat nem, azt nem is veszek (pedig a mesével nincs bajom, sőt).
Én amitől kb már rosszul vagyok hogy a fiú cuccok 90%-a dínós. Nagyon nehéz egyéb egyszerű mintát kifogni. A lányos ruháknál ami gazdaságos és mondjuk 3-5 darab van egy csomagban olyan nincs amiben ne lenne 2-3 rózsaszín.
Lányosakba a virágmintás ruhák tetszenek nagyon, mostanában kezd is egyre több lenni (vagy csak mostanában figyeltem fel rájuk jobban)
Én nagyon szeretem a meséket, de a túlzott mesefiguramánia elkerült. (kislányomat pl csak a Mickey egér játszóháza érdekli, a többi rajzfilmre rá se néz)
Talán 2-3 ruhája van a lányomnak, amin Mickey egér vagy Marie cica van. (azokat is kapta)
Az egyszerűbb virágos, madeira csipkés,napsárga ruhácskákért viszont rajongok, csak nehéz őket beszerezni. Lány ruháknál szinte minden rózsaszín, neon színű vagy tele van flitterrel-glitterel-csillámpónival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!