Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mi ez a Mickey egér mánia?Ti...

Mi ez a Mickey egér mánia?Ti is ilyeneket vesztek a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
6hónapos terhes vagyok.Rengeteg Disney ruha van eladó a boltokban és az interneten.
2020. júl. 18. 13:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ebben semmi rossz nimcs. Akinek van rá pénze és tetszik neki az megveszi. Ezen kivul még rengeteg ruha van. Nem muszaj ilyet.
2020. júl. 18. 13:18
 2/22 A kérdező kommentje:
Rossz nincs benne,nekem is tetszik.Csak megvagyok lepőve,hogy sokan ilyeneket keresnek.Vettem én is már a babámnak.
2020. júl. 18. 13:21
 3/22 anonim ***** válasza:
67%

Nekem 8 éves fiam van. Úgy 3-4 éves koráig vettem mikiegeres cuccokat, persze akkor már csak pólókat, pulóvereket.

Babakorában imádtam a fehér vagy világoskék alapon babamikiegeres rugikat, bodykat. A 3-4 éves koráig vett cuccain is ez a figura volt, nem a valódi, "felnőtt" Mickey.

Ezek a babásított Mickeyk és Donald kacsa figurák nagyon aranyosak.

Érdekes egyébként hogy kislányban nem tetszik, Minnie-s cuccokat nem vettem volna ha lányom lenne.

Nekem az összes ilyen a H&M-ből volt.

2020. júl. 18. 13:24
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
Sosem vettem, nekem nem tetszik, kölcsönbe kaptunk ilyet, nem nagyon adtam rá, én az egyszínűt szeretem, vagy a szebb mintásat, de a rajzfilmesek nem jönnek be. Van sok más is, ami nekem nem tetszik, másnak meg igen.
2020. júl. 18. 13:37
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk is van pár. Szerintem cuki ez a minta. Meg úgy az összes Disney. Micimackó, Tigris, Dumbo stb. De nem csak ilyenek vannak. Vannak teljesen egyszínű ruhái is a kisfiamnak. Meg mindenféle.
2020. júl. 18. 13:41
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Igen. A lányom nagy Minnie rajongó. A fiamnak is vannak Mickey-s dolgai. Szerintem nagyon jó kis figurák.
2020. júl. 18. 13:54
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
A lányom minden második ruháján Minnie egér van. Kapjuk a ruhákat egy nála egy évvel idősebb ismerős kislányról, és akarva akaratlan hordja. De nincs ezzel semmi baj :)
2020. júl. 18. 14:17
 8/22 anonim ***** válasza:
75%

Én még felnőtt fejjel is Mickey egér rajongó vagyok,persze, hogy a kislányomnak is vettem!

27/N

2020. júl. 18. 14:23
 9/22 anonim ***** válasza:
73%

Meg vagy lepődve, de te is vettél...?

Amúgy ahogy a 8-as, én is veszek magamnak Disney cuccokat is, gyereknek is, de egy gyereknek pláne cuki kell, nem egyszinű, komor ruhák.

2020. júl. 18. 14:29
 10/22 anonim ***** válasza:
7%
Micimackón kívül semmilyen diznis figurát nem viselek el a babaruhákon. Hát aztán ha majd megnő, már nem én fogom megmondani, mi legyen rajta :) De nem értem amúgy a mikiegeret, már nincs is ilyen rajzfilm.
2020. júl. 18. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!