Ujszulott kisbabanak, aki 3.5 kiloval es 56 centivel szuletett mekkora ruha kell? Mekkorat erdemes venni ajandekba?
Ajándékba 68-as méretet viszek mindig.
Mindig olyat, amit évszaktól függetlenül viselhet.
Lányom kapott nemegy nyári 74-est
Igen, de ő lassan nőtt, télen lett akkora
56-os kell neki. Szerintem semmilyen ruhát nem érdemes ajándékba vinni. Mi rengeteget kaptunk, ezekből 1-2 darabot tudtam a gyerekemre adni. Volt ami már akkor kicsi volt, amikor hozták, volta ami nagy volt, de mire belenőtt nem felelt meg a szezonnak. Volt, ami rossz minőségű volt, vagy csak nem tetszett, vagy nem használtunk olyan ruhaneműt (pl. én nem adtam szoknyát a csecsemőre).
Ha mégis ragaszkodsz a ruhához, akkor 62-est vinnék.
Ajándékba ruhát nem vinnék. Nekünk is januárba született meg a kisfiunk, de már a terhességem alatt vettünk-kaptunk 56-98+ méretig annyi babaruhát, hogy már nem tudtuk hova tenni.
Sokkal inkább megéri a pelenka, popsitörlő, popsikrém, arra mindig szüksége van egy babának.
Ha a pelus mellett döntötök érdemes ott is nézni a méretet, illetve figyelni arra, hogy mikor mentek babalátogatóba. Ha az első 1/2 hónapban, akkor az 1-es méretűt (ez többnyire 3-5 kilós babáknak jó), ha viszont később, akkor már érdemesebb a 2-es méretből vinni. De azért ilyen esetben kérdezzetek rá a szülőknél, hogy mennyit nyom a pici és az alapján vásárolni.
4-es vagyok
Szintén, mint az utolsó.
Lányom ekcémás.. semmit nem kenhetek csak úgy rá
A 3000 ft-os sampon /babé/ jó a hajára..
De simán a chicco vagy habi fürdetőtől kipattogott, kiszáradt.
Pelus
3 hós a fiam alig jó a 3-as rá
Míg a lányom 2 évesen is 4-eset hord
Popsitörlô:
Pampers
Libero
Neogranormon
Mind2 gyerek pöttyös lesz
De végülis az akándok miatt derült ki
Szintén a pelusok
Mivel kaptunk mindent így kitapasztaltam, hogy nekünk pont a Libero jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!