Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ujszulott kisbabanak, aki 3.5...

Ujszulott kisbabanak, aki 3.5 kiloval es 56 centivel szuletett mekkora ruha kell? Mekkorat erdemes venni ajandekba?

Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
62-68-nál kisebbet nem vinnék ajándékba. Inkább legyen nagy, és majd belenő
2020. máj. 23. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
62-eset, ha azonnal mentek látogatóba, nem csak 2 hét múlva. :) De a 68-as esélyesebb, hogy nem áll a szekrényben halomban, és egynél többször is rá tudják adni.
2020. máj. 23. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
62/68. Érdemesebb inkább 68-ast szerintem mert abból gondolom kevésbbé tarztak be. Arra figyelj hogy az 3-6 hos méret. Szóval az évszakot azt vedd figyelembe.
2020. máj. 23. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Ajándékba 68-as méretet viszek mindig.

Mindig olyat, amit évszaktól függetlenül viselhet.

Lányom kapott nemegy nyári 74-est

Igen, de ő lassan nőtt, télen lett akkora

2020. máj. 23. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

56-os kell neki. Szerintem semmilyen ruhát nem érdemes ajándékba vinni. Mi rengeteget kaptunk, ezekből 1-2 darabot tudtam a gyerekemre adni. Volt ami már akkor kicsi volt, amikor hozták, volta ami nagy volt, de mire belenőtt nem felelt meg a szezonnak. Volt, ami rossz minőségű volt, vagy csak nem tetszett, vagy nem használtunk olyan ruhaneműt (pl. én nem adtam szoknyát a csecsemőre).

Ha mégis ragaszkodsz a ruhához, akkor 62-est vinnék.

2020. máj. 24. 08:42
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Ajándékba ruhát nem vinnék. Nekünk is januárba született meg a kisfiunk, de már a terhességem alatt vettünk-kaptunk 56-98+ méretig annyi babaruhát, hogy már nem tudtuk hova tenni.

Sokkal inkább megéri a pelenka, popsitörlő, popsikrém, arra mindig szüksége van egy babának.

Ha a pelus mellett döntötök érdemes ott is nézni a méretet, illetve figyelni arra, hogy mikor mentek babalátogatóba. Ha az első 1/2 hónapban, akkor az 1-es méretűt (ez többnyire 3-5 kilós babáknak jó), ha viszont később, akkor már érdemesebb a 2-es méretből vinni. De azért ilyen esetben kérdezzetek rá a szülőknél, hogy mennyit nyom a pici és az alapján vásárolni.

2020. máj. 24. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk én meg pont a piperének nem örültem. Kaptam Liberot amit utaltam, pedig ugye meg csak nem is olcsó szóval 10000% jót akarás volt mögötte. Popsitörlőből csak a pampers fresh scent-et szeretem. Popsikrémből amit a doki ír fel. Ráadásul hiába 6.1 kg a fiam a 2-es pelus ami elvben 8 kg-ig van, már kicsi rá. Tisztálkodási szerekből olyat használunk, ami állatkísérlet mentes, szóval ha valaki beállítva jhonsons-zal lehet nem lenne őszinte a mosolyom. De én ezt látom a többi kismamánal is. Nővérem csak soudocream és annak a törölje és pampers premium care. Barátnőm pont a jhonsosns cuccokért van oda. Szoval szerintem random beállítani ilyen cuccokkal nem érdemes csak ha tudod mit használ pontosan, mert nem is olcsók amúgy.
2020. máj. 24. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

4-es vagyok

Szintén, mint az utolsó.

Lányom ekcémás.. semmit nem kenhetek csak úgy rá

A 3000 ft-os sampon /babé/ jó a hajára..

De simán a chicco vagy habi fürdetőtől kipattogott, kiszáradt.

Pelus

3 hós a fiam alig jó a 3-as rá

Míg a lányom 2 évesen is 4-eset hord

Popsitörlô:

Pampers

Libero

Neogranormon

Mind2 gyerek pöttyös lesz

De végülis az akándok miatt derült ki

Szintén a pelusok

Mivel kaptunk mindent így kitapasztaltam, hogy nekünk pont a Libero jó

2020. máj. 24. 12:46
 9/10 A kérdező kommentje:
A szuloket kerdeztuk azt mondtak mindennek orulnek. Nem tudjak meg mi a jo pelusban vagy kremekben. Igy gondoltunk, egy ruhara es egy fisher price jatszo szonyegere. 20-25 ezer ertekben.
2020. máj. 24. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem felejtsen jó. De akar a játszószőnyeg is bőven elég.
2020. máj. 24. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!