Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miert akkora problema, ha...

Miert akkora problema, ha manapsag nincsen egy nagy csaladnak autoja es tomegkozlekedessel oldja meg 3 gyerek utazasat?

Figyelt kérdés
Nem engedhetem meg magamnak per pillanat, hogy autom legyen, ennek tobb oka is van. A csalad/rokonsag szabalyosan meg van rokonyodve, hogy uristen, hogy merek igy elni, kisbabaval, mit kepzelek, mi lesz ha ez meg az. Nem tanyan elunk, hogy ne lenne buszkozlekedes, felorankent jon egy busz, a varos szelen lakunk, kb 15 perc a menetido. Es folyamatosan hallgatom, hogy jaj mi lesz igy. Masnal is ilyen biztositek kiveros prroblema az auto hianya es en vagyok lemaradva? Mellesleg nem szallittatom magam haza autoval szivessegbol, nem szoktam bevasaroltatni, vagy hasonlok, mindig buszozunk.
2019. jan. 30. 08:55
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki szeret belepofázni a másik életébe. Ha neked jó így, akkor így van. Sógorom klotyóra is kocsival megy, a tesómék nem is tudnak vezetni, a négy gyerekkel is simán megoldják Pesten tömegközlekedéssel. Nekünk van két kocsink is (mindkettőnknek volt még mielőtt összejöttünk), alig használjuk őket. Az egyik dédszülő vidéki, oda kocsival megyünk, meg bevásárolni nekünk úgy kényelmesebb. Ennyi. Ahány ház, annyi szokás, és senkinek semmi köze a másik életéhez. Apósom szokta mondani, hogy a vélemény olyan, mint a s.gglyuk. Mindenkinek van, de a másiké senkit sem érdekel.
2019. febr. 9. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!