Csatos hordozó - Ti hogy kötitek magatokra? Molettebbek meséltek?
163 centi és 70 kiló körül vagyok. Nem vagyok egy vékony alkat..
A hordozót háti hordozáshoz használom a 12 kilós másfél éves fiammal.
Nekem csak úgy kényelmes, úgy jó a súlyelosztás, ha a derék öv a gyomorszájam alatt van kicsivel, tehát nagyon a derekam tetején. Más is van így?
Mindenkinél azt látom, hogy egészen a nadrág övük magasságában tartják az öv részt, de nálam ez sokkal magasabban van ugye.. Kipróbáltam úgy is, de úgy olyan érzés, mintha lecsúszna a fiam a hátamról és mintha nem lenne a popsija alatt megfelelő alátámasztás. Be is csúszik úgy a "bugyi részbe", egyáltalán nem tartja úgy. Meg folytonos késztetést érzek magasabbra tolni, mert "lecsúszik".
Ez akkor alkati kérdés? Vagy mi csináljuk rosszul?
Másik alkérdés:
Mivel én kicsi és molett vagyok egyszerre, nagyon zavaró, hogy bevágja a hasam a szíj.. Nagyon druván "dupla hasat" csinál nekem. Ezzel más is így van? Komolyan mintha csak én szenvednék ezekkel a dolgokkal. Mindenki más lapos hassal hordja, még azok is akik teltebbek. Hogy van ez??? :D
Inkább elrejteném a póló alatt az övet...
Sosem használtam csatost, csak mei tait. és nekem is van bőven súlyfeleslegem.
Sokáig én is magasra kötöttem a gyereket, de mindig megfájdult a csípőm, térdem a rossz terheléstől.
AZtán tanácsadó megmutatta, hogyan és hova kössem fel rendesen.
Sokkal kényelmesebb, ha teljesen a csípőm fölé kötöm és oda terhel (vagyis volt, most már nagy ló a fiam), órákat elvoltunk úgy, meg sem éreztem a súlyát.
ezt nem értem:
"Be is csúszik úgy a "bugyi részbe"" Milyen bugyi részbe? el képzelni sem tudom, mire gondolsz.
Milyen csatost használsz?
Liliputi csatosunk van.
A bugyi valóban hülye megfogalmazás, arra gondoltam, hogy a hát rész ami lefut az övig, lényegében egy zsebet képez. Vagy hogy mondjam.
És amikor nagyon lent van, akkor érzem, hogy az a támaszték ami a fenekem irányába megtámaszt (egy vastagabb, szélesebb anyag ami a popsija alatt kell hogy legyen és nekem segít a derekamnak) na az eláll a testemtől egy picit, mert annyira lecsúszik a fiam, hogy érzem, a súlya belesüpped.
No de mindegy is, mert ezek szerint jól csináltam. Annak idején tanácsadóval próbáltam ki, de akkor még a fiam is kisebb volt és jó volt úgy ahogy mutatták. De most sokkal fejjebb kényelmes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!