Milyen hordozót, kengurut vegyek?
Kisfiam most lett 3 hónapos első baba...
Nem tudom milyen hordozót vegyek. A kengururól azt hallottam ilyen idős korba nem ajánlják, kendőzni(karikás) nem szeretnék mert elég bonyolultnak tűnik.
Igazából már kinéztem egyet/kettőt ...
[link] (igaz kendő)
[link] ez találom jónak :/
Ti mit gondoltok és mik a tapasztalaitok ezekről atermékekről . Illetve mit ajánlanátok.
Válaszokat előre is köszönöm.
Az utolsót ne!
Én szovott kendo parti vagyok, de szerintem menj el hordozos klubba vagy tanacsadohoz, ahol tudsz probalni és segítenek megtanulni a használatot is. A szimpiket kölcsönöz hetes is.
3 hónapos babának az első kettő jó. Az tartja jól a gerincét, és most nyáron az utolsó bitang meleg is lenne.
Nem bonyolult dolog megkötni. :)
Nekem az elől keresztezett kötés a kedvencem. Előre megkötöm, beleteszem a manót és utána igazítom. Nagyon biztonságos, kényelmes, és a legegyszerűbb megkötni. :)
A mei tai később jó.
A facebookon vannak használt hordozókendős csoportok, jobban jársz, ha ott vásárolsz. Tanácsadó csoport is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!