Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ajánlanátok kengurut, vagy...

Ajánlanátok kengurut, vagy bármi egyéb egyszerű hordozót?

Figyelt kérdés
Egy éves a kislány, 8,5-9 kg közti súllyal, én elég alacsony vagyok, 155 cm (ezt azért írom, mert szerintem a magasság befolyásolja, mennyire kényelmesek az anyukának a hordozók). Van sportkocsink, de néha unom cipelni a 2-ról le és fel, bár nem olyan nehéz, de gondolkodom kengurun, eddig kendőnk volt, de kinőttük. De nem vagyok benne biztos, hogy a paramétereinkkel egyáltalán tanácsos-e még kenguruzni.

2013. szept. 3. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
A hordozókendőt ha jól emlékszem 3 eves korig lehet használni, úgyhogy nyugodtan.
2013. szept. 3. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
És 6 hónapos korig ugye elől szabad hordani, de 6 hónapos kortól háton, hogy szét tudjon nézni. Én is ezt használom.
2013. szept. 3. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig kendőztem, mégsem mondanám egyszerűnek a háti megkötést.

1 évesnek már használhatsz csatos mei tai-t, ettől egyszerűbb nincs, fél perc alatt le-föl lehet venni a gyereket.

Nekem Lilliputim van, én szeretem.

2013. szept. 3. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Karikás kendő?
2013. szept. 4. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom a tündérputtonynál figyelembe veszik az extra méreteket is. Ha vki az átlagtól magasabb az tuti, szerintem akkor az alacsonyabat is.

Attól, h alacsony vagy egy jól megválasztott hordozóval kényelmes a hordozás.

2013. szept. 4. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Csak a rugalmas kendőt lehet kinőni egy egy éves gyerekkel. :)

Kengurut ne vegyél semmiképpen, csatos hordozót, Manducát inkább.

2013. szept. 6. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Tévedés, a JPMBB rugalmas kendőmet kb. 3 éves korig lehet használni. Használjuk is még bőven. Persze másféle kötést igényel.
2013. szept. 6. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!