Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnátok ajánlani baba kenguru...

Tudnátok ajánlani baba kengurut (hordozót)? Olyat, amiben lehet a babát elöl és hátul is hordani.

Figyelt kérdés
Masszívra lenne szükség, mert a baba már fél éves és 8,5 kg. Köszönöm!

2013. máj. 18. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
kendő? csatos hordozó? mei -tai ? mennyit szánsz rá?
2013. máj. 18. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Valamilyen csatosra gondoltam! Nem szánnék rá sokat, inkább használtan venném...
2013. máj. 18. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt nagyon jó minőségűek vannak, de keresheted ezt a márkát használtan is :)

2013. máj. 18. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
nekem a nem sok 5-6 e ft. ennyiért viszont nem kapsz csatosat. 12e körül már vannak jó minőségű használtak, épp tegnap néztem vaterán. ergo baby sok van pl. lilliputit is találtam. sőt, van egy utánzata az ergonak 4500-ért, de az nem tom milyen, egy anyuka rendeli külföldről.
2013. máj. 18. 18:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. máj. 18. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet találtam: [link]

Hasonló csatost használok már két éve (fél éves korától) és maximálisan elégedett vagyok vele! A popópántos csatosnál még nem találtam kényelmesebbet, max a Didymos kendőmet :-) Masszív anyagból készíti Encsi a hordozókat, és nagyon profi, biztonsági varrással készíti, úgyhogy tökéletesen megbízható hordozókat gyárt. Meleg szívvel tudom ajánlani a termékeit!

2013. máj. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!