Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A kisfiam 7 hónapos és 72cm...

Horváth Anikóka kérdése:

A kisfiam 7 hónapos és 72cm de csak 6780gr, lábai kicsit kilógnak a hordozobol. Lehet neki már autósülést bekötni a kocsiba hordozo helyett?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Az ülést bekötheted, csak a gyereket ne rakd bele!
2018. ápr. 19. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. Menetiránynak háttal, 0-18-as ülést.
2018. ápr. 19. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha a feje lóg ki, akkor kell váltani.
2018. ápr. 20. 06:48
 4/8 anonim ***** válasza:
A legújabb szabvány nem kilót hanem cm-t néz 40-105 centi a legkisebb autósülés csoport. Ezeket háttal is be lehet kötni, ilyenbe nyugodtan bekötheted. Én is sokat gondolkodtam, hogy csináljam, de hál istennek jó nagy a hordozónk még sokáig elég lesz. Nagyon jó, biztonságos fajta, nem szívesen cserélném le, így ameddig csak lehet marad. Ha már túl nehéz lesz pakolni a gyerkőcöt akkor marad az ülés az autóba. Addigra a sportrészt is tudom majd használni mert fog tudni ülni ( már nem sok választja el).
2018. ápr. 20. 08:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves 22.47-es

csak azt mondd meg hogy mi a f...nak irogatsz ide ha nincs egy normalis válaszod sem.ennyire unatkozol?!

Szívből kivanom hogyha lesz gyereked,minden olyan pofon egyszerűen menjen vele, és minden tök egyertelmű legyen.

2018. ápr. 20. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

Az ilyen b.lf.szok miatt, mint itt látható, ugyanis hülye kérdésre hülye válasz. Mert ha kicsit is tájékozódtál volna, akkor tudnád, hogy melyik típusúba lehet már ekkora gyereket is bekötni.

A kérdés kb. annyira értelmes, mintha azt kérdezném, hogy ehet-e mézet a gyerekem.

2018. ápr. 20. 11:18
 7/8 A kérdező kommentje:
B.....z am a tudod ki,te majom!kicsi a sulya a gyereknek és azert erdeklődtem ki hogyan csinálja
2018. ápr. 20. 12:36
 8/8 szodaspatron ***** válasza:

Milyen hordozótok van? A vállpántok honna jönnek? A válla alól, mögül, vagy a válla felett? A feje és a hordozó teteje között mennyi hely van még?

Van isofix az autóban?

Súlyban ilyen pici gyereket csak háttal utaztathatsz, sok szuper ülés van 0-18kgig. Isofixel pl Cybex sirona, gb vaya, BeSafe izi combi, izi kid, izi modular. Isofix nélkül BeSafe izi plus (0-25kg), izi combi nem isofixes változata. Van még több de most hirtelen csak ezek jutottak eszembe.

2018. ápr. 29. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!