3in1 babakocsinál meddig használtátok a mózes részt? A hordozót (autos babahordozó) használtátok vázra pattintva sétához?
Figyelt kérdés
Három hónaposom lassan végig éri a mózest, ami nem dönthető, de szeret nézelődni. Multkor autóval mentem vittem a vázat és arra raktam a hordozót, kb 2órát sétáltunk és nagyon jól érezte magát benne. Szokták több ideig is használni igy a hordozót? Sok helyen olvastam hogy nem jó a gerincének, de mivel nem újszülött szépen kitölti a hordozót, nem görnyed benne. A sportrészt (dönthető) is elő készitettem már, de azzal még megvárnám az igazi jó időt2017. márc. 14. 08:44
11/12 anonim válasza:
6 hós koráig volt mózesbe, utána enyhén döntött sportba. Nem sétáltunk hordozóval, csak amikor vásároltunk, max 2 órát volt benne egyhuzamban, de csak nagyon ritkán. Én inkább betettem a csomagtartóba a mózest is, az autó ingyen elviszi (ha már úgyis megyünk).
12/12 anonim válasza:
13 hónapos a fiam, még mindig a mózest használjuk, kicsit meg van emelve a háttámla, a sportrészt ritkán vesszük elő. A hordozót a vázon csak akkor használtuk amikor a párom rokonaihoz utaztunk és ott a városban mászkáltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!