Bébé Confort High Trek babakocsit mennyi ideig használtátok?
Figyelt kérdés
Vélemény is érdekel.
Kislányom 10 hónapos, 74 cm, érdemes venni ilyet?
Vagy más megfordítható, levehető sportüléses?
2016. dec. 23. 22:51
1/1 Betu válasza:
Nekünk ilyen van, a kisfiam 21 hónapos kb. 90 cm és még most is használjuk. Szerintem nagyon szuper kocsi én imádom. Szerintem érdemes megvenni. Ja és még akkor vettük amikor a kisfiam nem volt hat hónapos és fekve kellett használni ezt úgy oldottam meg hogy egyenesre kipóckoltam. Tökéletes volt. Majd egy kicsit fentebb emeltük mikor betöltötte a hat hónapot hisz a sportülést hat hónaptól ajánlják. Nagyon szuperül néz ki, jó irányítani, kényelmes a gyereknek, a kupola szinte teljesen előrehúzható a gyereket nem égeti meg a nap. Strapabíró. Kb. ennyi jut most eszembe. Még annyit hogy nekünk a régebbi változat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!