Graco quattro tour babakocsit, hogy használtátok mózes nélkül? Újszülött, nyári baba lesz,30 hkm?
Az a gondom, hogy nem vettünk a babakocsit, illetve használtan és nem volt hozzá mózes.
Tudom, hogy lehet használni újszülött kortól is, de ha teljesen lefektetem, akkor csak háttal lehet nekem a baba??
Mert ha a "kupoláját" :) vagy mi a szöszt átfordítom a lábrészhez, akkor lenne velem szemben a baba, de ott meg nyomná a kis fejét a sok kapcsoló... Nem hiszem, hogy így kell...
Segítsetek :D nagyon kezdők vagyunk
Szeretném szemből tolni a babát, ha teszek alá valami kis plédet akkor lehet velem szemben is???
Köszike!
Vegyél egy kókusz pólyát, s azt tedd alá!
De használtan Mózest is tudsz hozzá venni!
Nem akkora probléma, ha nem veled szemben van a baba, mert a kocsi kupoláját előre lehet dönteni, így pont rálátsz a babára. Vagyis menetiránynak megfelelően fekszik a kocsiban, de tolás közben pont eléred őt így.
Érthetően írtam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!