Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szájpenész volt valakinek a...

Szájpenész volt valakinek a babájának 5 hónapos a baba előfordulhat ez miatt rekedtség? Ti hogy használtátok az ecsetelőt

Figyelt kérdés
hogy fertőtlenítettétek a dolgait adtatok neki így is játékot vagy rágókát

2013. febr. 22. 15:29
1 2
 1/15 anyács ***** válasza:

Nekem volt szájpenészes, sajnos. Nagyon nehezen szabadultunk meg tőle!

Minden nap kifpztem a cumit, cumisüveget, meg amiket általában a szájába vett, a műanyag játékokat pedig a mosogatógépben kimostam. Én kenegetni nem nagyon tudtam a száját belülről, ezért a cumijára cseppentettem.

2013. febr. 22. 15:32
 2/15 A kérdező kommentje:
és ha bekenem mondjuk belülről a száját kajcsi elött meg utánna a cumis üveget esetleg a cumiját az baj lehet?tapasztalatlan vagyok első babám
2013. febr. 22. 15:48
 3/15 A kérdező kommentje:
rekedség nem volt?szegénykém sikítozna de nem tud :(
2013. febr. 22. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet rekedt miatta.Mi is alig keveredtünk ki belőle,bár az enyém két hónaposan volt,végigment az emésztőrendszerén,és így a kukija melletti sebes részt is kentük eleget,de az még nem tökéletes.Mindent fertőtleníts naponta,ami a szájába kerül.A lila folyadékot kaptátok?Azzal vigyázz,merzt amelyik ruhát megfogja,nem jön ki belőle...
2013. febr. 22. 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is több, mint egy hónapig tartott, de azért, mert nem voltam elég következetes, ha az elején is úgy csináltam volna, ahogy a végén, hamar megszabadultunk volna tőle.

Egy ismerős gyerekdoki javasolta egyébként, hogy így csináljam!

Kis száraz gézdarabban először letörlöd egy határozott mozdulattal a gombatelepeket, ez nem fáj neki, de hadakozni szoktak... Ha már lejött, utána ecseteld be neki, én ekkor már csak az ujjamra cseppentettem és benyúltam a szájába, és bekentem.

Én ezt ajánlom, mert nekünk nagyon elterjedt, úgy ahogy itt a neten is ajánlják, hogy hogy kell....sz*rt se ért...

2013. febr. 22. 16:17
 6/15 anonim ***** válasza:

A rekedtség szerintem nem attól van...

Mostanában kezdett visongani?

5. voltam

2013. febr. 22. 16:18
 7/15 A kérdező kommentje:
Glycerinum boraxatum ezt kaptuk! minden etetés elött kifőzöm a dolgait!az is segít nem?hát igen mostanában tegnap este is sikongatott de délelött voltunk dokinál semmi baja nem volt most meg nincs "hangja" nem értem mondjuk én náthás vok de ő nem
2013. febr. 22. 16:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha már eléggé elterjedt,ez a folyadék magába nem igazán hatásos...Mi kaptunk bele valami por állagü gyógyszert is,nem tudom a nevét,mert drága,így a védőnő kért nekünk bele egy kiskanálnyit.Nem volt erős a szájpenésze,mégis végigment rajta...Viszont ha fáj neki,és sokat sír,lehet rekedt.
2013. febr. 22. 16:55
 9/15 anyács ***** válasza:

Igen, nekünk is végigment, és sajnos a pelenkás területről mikor sikerült elmúlasztani, állandóan visszatért!

Volt, hogy a szájába cseppentettem, és akkor lenyelte, már nem tudtam jobbat kitalálni.

2013. febr. 22. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták,ha lenyeli az jó,mert ott is fertőtlenít.Egíébként nekőnk is visszatért a pelenkás terűletre,bármivel kenem is,visszatér.Pedig a szájában rég nincs.
2013. febr. 23. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!