Szájpenész volt valakinek a babájának 5 hónapos a baba előfordulhat ez miatt rekedtség? Ti hogy használtátok az ecsetelőt
Nekem volt szájpenészes, sajnos. Nagyon nehezen szabadultunk meg tőle!
Minden nap kifpztem a cumit, cumisüveget, meg amiket általában a szájába vett, a műanyag játékokat pedig a mosogatógépben kimostam. Én kenegetni nem nagyon tudtam a száját belülről, ezért a cumijára cseppentettem.
Nekünk is több, mint egy hónapig tartott, de azért, mert nem voltam elég következetes, ha az elején is úgy csináltam volna, ahogy a végén, hamar megszabadultunk volna tőle.
Egy ismerős gyerekdoki javasolta egyébként, hogy így csináljam!
Kis száraz gézdarabban először letörlöd egy határozott mozdulattal a gombatelepeket, ez nem fáj neki, de hadakozni szoktak... Ha már lejött, utána ecseteld be neki, én ekkor már csak az ujjamra cseppentettem és benyúltam a szájába, és bekentem.
Én ezt ajánlom, mert nekünk nagyon elterjedt, úgy ahogy itt a neten is ajánlják, hogy hogy kell....sz*rt se ért...
A rekedtség szerintem nem attól van...
Mostanában kezdett visongani?
5. voltam
Igen, nekünk is végigment, és sajnos a pelenkás területről mikor sikerült elmúlasztani, állandóan visszatért!
Volt, hogy a szájába cseppentettem, és akkor lenyelte, már nem tudtam jobbat kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!