3in1 babakocsinál meddig használtátok a mózes részt? A hordozót (autos babahordozó) használtátok vázra pattintva sétához?
Autos hordozo kb 7-8 honapos koraig.
Kulfoldon lakunk, itt mindenki azt hasznalja. Es SEMMI bajuk nincs a babaknak. Ez csak balkani hiedelem, hogy nem tesz jot.
6 honapig mozes, utana a dontheto sportresz.
Utolso, a balkanon okosabbak az anyukak. A hordozok kagylo formajuak, a baba meg hajlekony, formalodo gerince folyton gorbulve van benne. Jozan paraszti esz, tokmindegy hol elsz, ha van eszed es szemed, ossze tudod rakni a dolgot.
Ja a nagy kulfoldi gyerek-es babagondozas nem mervado, 12 hetes korig le se szarnak, ha barnazol, verzel terhesen kit erdekel, Angliaba szult baratnomet jb felkoncolta valami hentes az angol korhazban, 5 honapja volt azota sem tud rendesen ulni. A babakat par hetesen/honaposan (orszagfuggo) bebass.zak egy nursey-be hogy a kitelpult anyuka tudjon visszamenni mosogatni/pultozni (altalaban nem agysebesznek mennek ki Magyarorszagrol hanem aljamelozni).
Szoptatas kint uri luxus, mehet a muanyag feher por a haromhetesnak is, ja es mint most megtudtuk, a kis gerincuket is eldeformaljak.....
A mózest most, egy hete cseréltük le, a hordozóra, mivel nagyon szeret nézelődni és már nagyon jó idők vannak. A mi hordozónk kb.13 kg-ig jó, tehát a nyár végéig tökéletes lesz neki. Akkor meg úgysem kell sok ruha, jobban elfér benne.
Annyi ideig, amíg sétálni mentek nem fog ártani a gerincének, hiszen kicsit döntve is van.
#5.vagyok.
Lehagytam azt még, hogy most 4 hónapos a kislányunk.
Èn is külföldön élek, de itt sem megszokott, hogy hordozóban sétáltassák a gyereket.
Városban, bevásárláshoz ok. kb 2 óra az ami szerintem még ok a babának benne.
Mi ha otthonról mentünk akkor mózeskosárt használtunk 6 hós koráig. Utánna a teljesen dönthetö sportrészben volt. kb 7 hósan enyhén megemeltem neki. Ès ülni csak mikor stabilan ült húztuk fel neki.
A bevásárlásokkor hordozóba vittem.
Rengeteg anyuka vagy a mózesbe, vagy a sportülést tlejesen ledöntve, a gyereket hasra teszi, felemeli a babakocsi textilkupoláját, és a gyerek elöre hason nézelödik. Habár 3 hósan ez még korai, de ha már forgolodik minden irányba akkor ezt is megtudod tenni.
3 hos volt mikor valtottunk sportra.nyar is volt,es ki is notte a mozest.a sportot mar akkor enyhen megemeltem(hevederrel).
A hordozot csak bevasarlasnal hasznaltuk.akkor azt raktam a vazra.amugy 1x setaltunk hordiban,mert rossz volt a lift,es ugy tudtam csak levinni a 8.rol,a nagyokert pedig menni kellett.akkor meg nem volt talan 2 hos se.vettunk kulin gerinckiemelos szukitot,mert eleg mely,ulos hordink volt.az jo szolgaltot tett
Lehet kicsit off-os lesz..
A fiam is 3 hónapos, van hogy mózesben van de leginkább akkor amikor olyan helyre megyünk ahol sokat vagyunk, hosszú nap lesz vagy tudom, hogy nem tudom kifektetni sehova.
A sétákra most már hordozót használjuk, mert igen, tud belőle nézelődni és el is tud aludni benne.
Tény, hogy nem a legjobb a gerincének de csak akkor lesz ferdüléses, ha EGÉSZ nap, napokon hónapokon keresztül abban van.. Szerintem meg ez a logikus.
Utaztunk már 2-3 órát autóban egyhuzamban, tök kényelmes volt neki. Nem bántotta. Ezek a hordozók már úgy vannak kialakítva, hogy tartsák az újszülötteket is. Apropó: Ha valaki kocsival megy ide-oda, akár kirándulásra, leteszik az autót onnan sétálnak, egészen biztos ők is ezt használják a legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!