Babahordozó vagy mózes? Pici babátokkal mit használtatok szívesebben? Pl a babakocsihoz?
MÓZES!!!
De vannak esetek,amikor jobb a hordi.Pl autóban(ha a mózes nem beköthető),vagy bevásárlásnál én hordiban vittem és vittem a vázat hozzá,és úgy toltam,de sétához csakis mózes,az a legjobb a babának.
Ahogy az első válaszoló is írta. Sétához a mózes, hiszen az a kényelmes neki.
De bevásárlásnál én is mindig vittem a vázat, rápattintottam a hordozót, és kész.
Sétálni mózes kosárral szoktunk... ebben kényelmesen elfér, és a gerincének is jobb. Ráadásul az én kislányom hason szeret aludni, ezért abban bízom, hogy majd tavasszal és nyáron amikor már nem kell rá ilyen sok ruha, jókat fog hason aludni a mózesben...
De az autóban szerintem kényelmesebb a hordozó mert kisebb és könnyebb. Vásárolni is ezzel mentünk mert egyszerűbb kikapni a kocsiból és rátenni a babakocsivázra.
De ha választani kéne a kettő közül én a mózest választanám mert a gyereknek az a jobb.
Sétához szintén mózes, autóba, bevásárláskor pedig babahordozó.
Szívesebben használom a mózest, mert bár azt mondják a mai hordozókat orvosokkal együtt fejlesztik, abban azért nincs egyenesben a gerince, és ez engem aggaszt. Viszont egyszer próbáltam azzal menni vásárolni... hát nem volt egyszerű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!