Szerintetek milyen babakocsit vegyek kb.100-150 ezerért? Ajánljátok-e a lengyel babakocsikat? Mik a tapasztalatok? (pl. : Baby-Merc, Adbor Némo)
Én is 100-150-et szántam rá, de végül vélemények és javaslatok alapján, no meg alapos átnézés után a Bebetto Murano-ra esett a választásunk: [link]
Több féle színkombinációja van, a sárgától az alma zöldig, fehéren át mindenféle. Stabil, strapabíró babakocsikat gyárt a Bebetto és nagyon jó áron. Ez például mindössze 80 ezer.
Bebetto babakocsik közt érdemes szétnézni, nagyon strapabíró, kényelmes, tágas babakocsik :)
Nekem bebetto nico babakocsim volt és nagyon imádtam .
Nekem ilyen kocsim van, innen rendeltem. Nagyon szeretem. Nagyon könnyű tolni, szuper kerekei vannak, 3funkciós, plusz pelenkázó táska. A kislányom is nagyon szereti, valahogy ,,elvarázsolja,, mert órákat alszik benne. Igaz mi még a mózes részt használjuk, a sportról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen. A hordozó is nagyon jó, könnyű. A tisztán tartása is egyszerű, csak vizes ruhával áttörlöm és tiszta is.115ezer az ára. Annyi a hibája, hogy össze csukva elég nagy helyet foglal, de nekem ez nem volt akadály. Én bátran ajánlom, rengeteg modell van, én alig tudtam választani, mindegyik tetszik.
Mi ezt választottuk: Baby Desing Lupo Comfort, 145 ezerért vettük. (Úgy tudom, ez is lengyel márka)
Mivel 2-3 gyermeket tervezünk, mindenképp olyat szerettünk volna, amit nem kell az első baba után majd lecserélnünk, hanem ki tudja majd szolgálni az összes bébit. :)
Nagyon jó a kialakítása, könnyen kezelhető, és normális méretű a mózes része is, a nagyobb babák is tudják rendes ideig használni.
A kereke bolygósítható és ez ki is kapcsolható, ha az kell.
A kupolát a mózes és sport részen is totál le lehet engedni, ami rossz időben nagyon praktikus tud lenni.
És a vázra rá lehet tenni a babahordót is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!