A LOT (lengyel légitársaság) -ról mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Lehet velük kell utaznom egy hosszabb útra, aki repült már velük attól kérdezném hogy milyenek?#lengyel légitársaság
2013. máj. 7. 20:06
1/7 anonim válasza:
Totál átlag, középkategória. Mint régen a Malév volt.
Persze gondolom USA/Kanada a cél, oda meg az új Boeing 787-kel járnak normál esetben, csak épp most bekavart az akkuprobléma. Nézd meg, hogy mikortól járnak újra azokkal, mert biztosan nagyon kényelmesek (elvégre vannak vagy fél évesek).
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, Usa a cél. Olyanokra gondolok itt hogy átszállásnál nem hagyják el az ember csomagját, tartják a menetidőt, hasonlók... A másik lehetőségem az Alitalia, de az olaszokban még kevésbé merek megbízni :D
2013. máj. 7. 21:42
3/7 keldvi válasza:
Hát, szerintem a LOT-tal jobban jársz. Ár tekintetében kb ugyanott vannak, de azért egy új B787-essel utazni mégis csak nagy élmény :)
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, most szüneteltetik a dreamlinereket meghibásodások miatt.
2013. máj. 14. 17:43
5/7 anonim válasza:
Mindenki dicseri itt nem tudom en 2x is repultem vele egy nagy rakas szar... Vannak azok a filmek h indiabol jon a repulo es a csirke szalladgal rajta na itt csak a csirke hianyzik. Ajanlom a szentablettat mert ha eszel a kajabol minimum egy hetig hasmenesed lesz!! Budapest Lengyelorszag kozott egesz jo gep repked de Canadaba oda vissza szar volt!!
7/7 anonim válasza:
Én mindenkinek a British Airways tàrsasàgot ajànlom!mindig velük repülök kanadàba.Nagyszeru a Ellatas,finom és bôseges a vacsora illetve az ital valaszték.a desszert pedig isteni!parna,takaro,fulhallgato az ulesekben levo tv hez gyari csomagolasban van..a tv Ben minimum 10 csatorna van,akàr egy kàbel tv.megalas nélküli filmekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!