Kezdőoldal » Utazás » Európa » A LOT (lengyel légitársaság)...

A LOT (lengyel légitársaság) -ról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Lehet velük kell utaznom egy hosszabb útra, aki repült már velük attól kérdezném hogy milyenek?

#lengyel légitársaság
2013. máj. 7. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Totál átlag, középkategória. Mint régen a Malév volt.

Persze gondolom USA/Kanada a cél, oda meg az új Boeing 787-kel járnak normál esetben, csak épp most bekavart az akkuprobléma. Nézd meg, hogy mikortól járnak újra azokkal, mert biztosan nagyon kényelmesek (elvégre vannak vagy fél évesek).

2013. máj. 7. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, Usa a cél. Olyanokra gondolok itt hogy átszállásnál nem hagyják el az ember csomagját, tartják a menetidőt, hasonlók... A másik lehetőségem az Alitalia, de az olaszokban még kevésbé merek megbízni :D
2013. máj. 7. 21:42
 3/7 keldvi ***** válasza:
Hát, szerintem a LOT-tal jobban jársz. Ár tekintetében kb ugyanott vannak, de azért egy új B787-essel utazni mégis csak nagy élmény :)
2013. máj. 14. 01:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, most szüneteltetik a dreamlinereket meghibásodások miatt.
2013. máj. 14. 17:43
 5/7 anonim válasza:
Mindenki dicseri itt nem tudom en 2x is repultem vele egy nagy rakas szar... Vannak azok a filmek h indiabol jon a repulo es a csirke szalladgal rajta na itt csak a csirke hianyzik. Ajanlom a szentablettat mert ha eszel a kajabol minimum egy hetig hasmenesed lesz!! Budapest Lengyelorszag kozott egesz jo gep repked de Canadaba oda vissza szar volt!!
2013. jún. 10. 07:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Még mindig a legolcsóbbak egyike
2014. jan. 4. 12:27
 7/7 anonim válasza:
Én mindenkinek a British Airways tàrsasàgot ajànlom!mindig velük repülök kanadàba.Nagyszeru a Ellatas,finom és bôseges a vacsora illetve az ital valaszték.a desszert pedig isteni!parna,takaro,fulhallgato az ulesekben levo tv hez gyari csomagolasban van..a tv Ben minimum 10 csatorna van,akàr egy kàbel tv.megalas nélküli filmekkel.
2014. júl. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!