Ryanair vagy a WizzAir jobb? Hogy lehet a Ryanairnél akciós jegyet venni?
A Ryanair főoldalán azt írják, hogy március 19-21-e között a célállomásra 3500 ft a jegy, + az illetékek, stb. Viszont ennél több infó nincs, ha beírom oldalt a menetrendkeresőbe, hova utaznék, már 5500 ft-os alapárat ír ki, szó sincs 3500-asról. (Nem, nem volt ott a főoldalon, hogy -tól.) Hova kéne kattintani a 3500-as jegyhez?
Így viszont egy árban van a WizzAirrel... melyikkel jobb utazni (pl kézipoggyász mérete)?
Na akkor nem reménykedem a 3500-as jegyben. :/ Nekem is szimpatikusabb a Wizz, és csak 1000 ft különbözet van a jegynél a két társaságnál, úgyhogy maradok akkor náluk. (Kár, hogy az Easyjet nem repül oda, ahová most utaznék, velük maximálisan meg vagyok elégedve.)
Köszi!
Jaj utolsó te nagyon el vagy tévedve. Egyik sem jobb ilyen szubjektív dolgok alapján. Ár alapján érdemes dönteni ha ilyen olcsó jános az ember. És én az vagyok :-)
Objektív tények
a ryanair mellett szólnak, ha nincs feladott poggyász: ugyanolyan jegyár mellett a ryanairnél sokkal nagyobb kézi poggyászt vihetsz fel a gépre ingyen.
Igaz, ha feladott csomagokat vinnék akkor a wizzair a jobb mert olcsóbb náluk a 32kg mint a ryanairnél a 15kg.
Wizzair mellett szól még a klub tagság, és a sok ingyen jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!