Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék infót Dr. Lengyel...

Szeretnék infót Dr. Lengyel Dánielről (Szt. Imre kórház) Milyen orvos, aki szült nála tapasztalatok? Mennyi a tarifája stb.

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 15:13
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én nála szültem 10 hete. Volt fogadott orvosom viszont nem volt ideje beérni a szülésemre és pont a Lengyel Dani volt az ügyeletes. Én nem voltam vele megelégedve össze vissza nyomkodta a hasamat szülés közben,nagyon idegesítő volt és még plusz fájdalom is. Amikor pedig varrta össze a gátamat,picit felszisszentem erre közölte ,hogy aki ilyen könnyen és gyorsan szült annak legalább a varrás fájjon. Majdnem elküldtem melegebb éghajlatra! :( Ha rendesen csinálta volna a dolgát biztos adtam volna neki pénzt,de így nem! Egyébként a véleményem szerint nagyon érdekes ember. Amikor megvizsgált még szülés előtt akkor furcsa arcokat vágott,szinte megrémültem tőle! Neked ajánlották? vagy miért őt szeretnéd?
2012. dec. 7. 21:38
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Én a messzemenőkig csak ajánlani tudom! Lányom születése természetesnek indult. Nem volt fogadott orvosom, szülésznőt kértem fel, Lengyel Dániel volt az ügyeletes orvos. A szülőszobán derült ki, hogy császárműtétre lesz szükség. Mind a vajúdás alatt, mind a műtét alatt, mind pedig a gyermekágyon figyelt rám, gondomat viselte. Minden nap bejött hozzám a kórterembe, hogy megnézze hogyan gyógyulok, pedig nem volt a hivatalos orvosom és "díjazásban" sem részesült.

Amikor kisfiammal várandós lettem, egyből őt kerestem meg. Egyből császárra készültünk, mert far-, majd harántfekvéses volt a babám. Csak dicshimnuszokat tudok zengeni róla, azóta is mindenkinek őt ajánlom. Ami a "díjazását" illeti, fiamnál nem kértem szülésznőt, így azt az összeget ajánlottam Lengyel doktornak, ami konkrétan 40e Ft volt. Nem lett túlfizetve, ezzel együtt lelkiismeretesen, kellő humorral és maximális tudással kezelt engem.

Van egy blogom, ahol részletesebben írok mindkét szülésemről, itt a második szülésem linkje. Lányom 2011. áprilisában született, arra is rá tudsz keresni és olvashatsz a doktor úrról ott is.

[link]

Remélem segítettem, de ha te már babázol is, talán más is érdeklődik róla ezen a fórumon és eljut hozzá az információ.

2013. febr. 18. 13:16
 3/3 anonim válasza:
2010-ben szültem nála, ügyeletes volt, szerintem szuper mind szakmailag, mind emberileg. Profin és kíméletesen segédkezett a szülésnél (nem avatkozott bele feleslegesen, bíztatott, stb), gátseb varrást meg sem éreztem, pedig volt pár öltés. Csodálkozom az előttem szóló negatív tapasztalatán, én még csak jót hallottam róla. Októberre várom a másodikat, nála tervezek ismét szülni.
2013. febr. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!