Adbor Marsel tapasztalatok? Nem igazán találtam csak egy kettőt, azt is hogy lengyel.
Figyelt kérdés
Ma voltunk bababoltba, tologattam és nagyon beleszerettem! De érdekelnének tapasztalatok. Kérdeztem az eladót, hogy szokott-e vele baj lenni de nyílván nemet mondott, bár nem is vártam, hogy szidná majd. De édekelnének tapasztalatok.2014. jan. 13. 16:18
1/3 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk, 1 hónapig használtuk. Azóta próbálom is eladni, de sajnos nem valami kelendő...
Borzasztóan lötyög rajta a mózeskosár a gyerekkel együtt. Visszavittük érvényesíteni a garanciát, hogy valamit csináljanak vele, de nem tudnak, "ez ilyen". Azt nem várom meg, hogy lehuppanjon a mózes róla, ezért most egy használt, de jó minőségű abc desing mambát nyúzunk.
Van marseles ismerősünk, neki sem teljesen fix, a sportrészt a férje ráhegesztette a vázra, most így használják...
Külsőre jól néz ki, de hiába "közép kategóriás lengyel", akkor is csak lengyel sz*r marad :(
Megbántam, és a 90 ezer vételár után örülhetek, ha 50-et kisajtolok belőle.
2/3 A kérdező kommentje:
Huu. Köszönöm. Sikerült lebeszélni, pedig nagyon tetszett! De hát ezek a hibák nem látszanak a bababoltba attól hogy kicsit tologatom.
2014. jan. 14. 13:23
3/3 anonim válasza:
Én nem vettem ilyen babakocsit, mert nem tettszik, de egyre több eladót látok, szinte 50 százalékban ilyen eladó meg a többi lengyel fix kerekes babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!