Csecsemővel hogyan tudok majd menni bevásárolni?
Figyelt kérdés
Babakocsit nem nagyon látom, hogy tolják meg úgy elég nehéz is kosarat is fogni meg vinni haza a cuccot. Gondoltam kengurura, de azt meg télen, hogy vegyem még rá a kabátra. Párom későn ér haza mindig és jó lenne ha el tudnám intézni ezt napközben. 35 hkm2016. okt. 10. 19:15
11/13 anonim válasza:
Babakocsival mentem, bár csak a nagyobb boltokba fértem be. Egyik kezemben a kosár, másikkal toltam a kocsit, a cuccokat pedig a babakocsiba, vagy hátizsákba pakoltam. De csináltam olyat is, amikor két gyerekkel mentem, hogy egyik kezemmel a babakocsit toltam, a másikkal a gyerekes (autós) kocsit, mert abban meg a nagyobb gyerekem ült, na akkor lehettem szép látvány. Ja, ez a Tescoban volt.
12/13 anonim válasza:
Én volt, hogy a babakocsit toltam, a bevásárlókocsit meg húztam magam után. A vásárolt cuccokat bepakoltam a hátizsákomba meg a babakocsi aljába, illetve akkora bevásárlótáskát vittem, amit fel lehetett akasztani a babakocsira.
13/13 anonim válasza:
kendőben (később manducában) a gyerekkel. Télen sem gond, kocsiból kiszállok, magamra a gyerek, kettőnkre egy poncsó, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!