Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan veszel erőt amikor...

Honnan veszel erőt amikor pont szabadidőd van, hogy neki állj mosni, főzni, vasalni, bevásárolni, míg nincs "gyerekveszély"?

Figyelt kérdés

Részmunkaidőben dolgozom, napközben mindig van pár orám mìg nen kell menni a gyermekért es mindent tudnék csinálni.

Halomban áll pl a vasalni valo és nem visz rá a lélek..

2016. márc. 31. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Én délutánra megyek dolgozni. Így szabad vagyok délig.

Oszd be, hogy melyik nap mit csinálsz.

Naponta egy-egy fontosabb feladat, a többi kisebb dolog.

2016. márc. 31. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Sehogy! Azt vasalom ami fontos. :D

Egyébként adok magamnak egy fél óra-óràt(helyzettõl függ), mikor leülök egy kávéval netezni, olvasni...aztán szigorúan felállok és hozzákezdek, mert tudom h gyerek mellett nehéz lesz...

2016. márc. 31. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Hagyd a vasalást, fölösleges időpazarlás. Teregess úgy hogy simák legyenek a ruhák.

Pihenj is kicsit, aztán negyed óra munka, megint kis pihenés, megint kis munka, az is jó kezdetnek ha legalább valamit haladsz.

Tegyél be vmi zenét amit szeretsz és csináld ritmusra, az segít.

2016. márc. 31. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell ehhez különösebben erőt vennem sehonnan, engem zavar, hogy nincs megcsinálva, úgyhogy jó érzés, ha elkészül. Ja teljes munkaidőben dolgozom. Talán pont mert szinte nincs is olyan nekem, hogy szabad idő, nem okoz gondot, hogy mire fordítsam!
2016. márc. 31. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, vannak ilyen napok. :)

Nekem sem mindig van kedvem. Most pl. Alszik a kicsi, és itt lazulok, tv-zek, feltettem egy pakolást, forró fürdőt vettem. Majd holnap. Nem érzem jól magam, fáj a fejem, a torkom. Szerintem ennyi megengedhető, hogy egy felnőtt beossza a saját idejét a saját munkájára.

2016. márc. 31. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én is dolgozom, ma korán végeztem. A kicsit hazahoztam az oviból.
2016. márc. 31. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha szabadnapos vagyok, elhúzok a rákba, és pont le... Pláne, ha a férjem itthon van.

Ha korán eljövök, akkor meg az alvás a hobbim:) pillanatok alatt mérlegelek, és szunyálok egy órát.

Viszont hetente pénteken tartok egy maratoni rendrakást(reggel indulás előtt már a nagyját elpakolom) és 2-5ig végigpucolom a terepet, megyek a kicsikért az oviba, és mindenki boldog.

2016. márc. 31. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha fáradt vagyok akkor pihenek elöbb és csak utána csinálok meg minden mást.
2016. márc. 31. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk még kicsi(6hós) de átlag minden elkészül mikor ébren van.Vagy akkor mosogatok,mikor kúszik-mászik,vagy amikor beül a pihenős hintába.Ha kell a mosogatást félbeszakitom pár percre mig felveszem ha sir vagy ilyesmi.Minden dolgot meg tudok csinálni(még) vele.Igy amikor alszik pihenek én is.Ami olyan hogy jobb nélküle pl porszivózás stb,azzal megvárom az apját.
2016. ápr. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!