Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek bevásárolni a...

Mikor kezdtetek bevásárolni a pici babátoknak?

Figyelt kérdés
23 Hetes terhes leszek lassan és nem tudom mikor kell bevásárolni a picinek( első babás vagyok)
2016. júl. 23. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy, kell vásárolni, hogy a 36. hétre nagyjából minden meglegyen. Én ilyentájt kezdtem, mint ahol most te jársz.
2016. júl. 23. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
2 körben vettünk meg mindent 27 és 32 hetesen. Akkor jó vásárolni, amikor jól esik. Az utolsó hetekre nem érdemes hagyni, meg túl korán is felesleges elkezdeni, de nem hinném, hogy van erre "szabály", hogy mikor kell elkezdeni.
2016. júl. 23. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Én még nem vettem neki semmit, de nem azért mert nem akartam, hanem mert nem találtam olyat amilyet szeretnék.

De még rá is érek. De nem ettől függ hogy mikor kezdjünk vásárolni. Akkor vásárolj amikor jól esik. Ha valami megtetszik vagy épp most kedvezményes áron van, vedd meg neki. Szerintem már el kezdhetsz vásárolni egyébként ha a terhességi korodat nézem.

Gondolom tudod már hogy fiút vagy lányt vársz. Tehát akkor neked könnyebb dolgod is van.

Én remélhetőleg hétfőn tudom meg a babám nemét ha ő is úgy akarja és akkor kedden én szeretnék nézni neki valami ruhácskát már. Ha meg még mindig nem mutatja magát, akkor sokkal nehezebb dolgom lesz.

15+6 hkm

2016. júl. 23. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindkét gyereknél a 30. héttől vásároltunk.

Értelemszerűen a másodiknál jóval kevesebb dolog kellett, és előtte már sok mindent kinéztem.

A 30. hétig dolgoztam mindkét fiúval, utána vásárlás, szobaberendezés, mosás-vasalás.

Mi is készen voltunk a 36. hétre mindennel.

2016. júl. 23. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
36. hét után vettem néhàny ruhát, de a szükséges dolgok 90%-át kaptuk
2016. júl. 23. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Azonnal! :) Ahogy megtudtam ugy ereztem azonnal veszek valami kis babas dolgot :) en azonnal elkezdtem vasarolni mert imadok vasarolni barmit :) de persze ez en vagyok, mindenki maskor szeretne es mindenki ahogy erzi :) amikor szeretnel akkor vasarolj :) persze azert tenyleg celszeru a 36. Hetre bevasarolni. Jo vasarolgatast!
2016. júl. 24. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

én most a 19. hétben vagyok, semmit nem vettem még, elvileg én is hétfőn tudom meg a baba nemét. talán elcsábítom a vizsgálat után páromat valami babaüzletbe, ha más nem csak szétnézni :)

egyébként nagyobb dolgokat augusztusban fogjuk beszerezni, mert egyedül nem akarom, párom meg akkor lesz szabin, ősszel már nagy lesz a hajtás náluk. apróbb dolgokat meg gondolom majd folyamatában, ahogy látom, nekem ősszel úgyis mennem kell magamnak is nézni kismama ruhákat, mert már nem jó rám egyetlen ruha se...

2016. júl. 24. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a 27. héten kezdtem el vásárolni, már minden megvan, aminek nagyon örülök, mert mostanra már akkora a hasam, hogy nem esne jól keresgélni, vásárolgatni órákat :)

33+4 hkm

2016. júl. 25. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!