Hányadik héttől kezdetek el vásárolgatni a babátoknak?
Semmi köze hozzá mikortól vàsàrolsz!
Tartsa meg a babonáit magának!
Mi kb a 36. héten vettük meg a kocsit, utàna még 1-2 ruhàt de mindent kaptunk (nem csak használt dolgokat) egyébként.
Ez azert vicces, mert szules utan par hetig nem ajanlott a babat kivinni a lakasbol, mert meg gyenge az immunrendszere. Nem veletlenul talaltak ki a gyerekágyat. Jo lenne a babacuccokat egyutt megvenni apuval ( az en ferjem nem is tudom miket vasarolna ossze egymagaban) :D
A babat otthon nem hagynam, senkivel. En kellek neki az elejen mindenkeppen.
Nem beszelve arrol h mi pl minden honapban keressuk a bababoltokban a legjobb akciokat, es bizony igy mar most megsporoltunk kb 50 ezer ft-ot.
Es amig en vasarolgatok addig a babam miben van, mit eszik es hogyan, es szerintem meg ezer ellenervet fel tudnek sorolni, de iagazbol a lenyeg:
Miert akarjak mindig a hulye babonaikat eroltetni?? Bocsi, engem mar felhuztak ezzel parszor :D 24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!