Hogy szoktatok bevásárolni?
Tudom hülye kérdés. a legkozelebbi harom bolt negyed ora gyalog. babakocsival egyikbe se lehet.bemenni/elférni. a kenguruba sir, főleg sok ruhaba....higy induljak igy el vele.ha akarok venni fél kg kenyeret? eddig apuka intezte de most ugy akarok vasarolni hogy neki vegyek vmi meglepetest mikulasra
a boltba tehat mindenkepp nekem kellene bemennem... ti hogy tudtok elmenni vasarolni ha nincs a kozelben spar vagy ilyesmi aminek fotocellas az ajtaja vagy olyan bolt ami eleg nagy egy babakocsihoz??
Babakocsi az ajtó előtt marad, a baba pedig a kezemben.
De általában inkább elsétálok a messzebbi boltig, ahova befér a babakocsi.
Nem tudom milyen keskeny ajtók vannak a boltokon, de azért manapság már illene mindenhova beférni egy babakocsival!
Egyébként én is kint hagynám a babakocsit, és vinném kézbe, ha nem nagybevásárlást akarsz tartani!
Vagy ha rácsatlakoztatható a hordozó a babakocsira, akkor abban tolnám el, és csak a hordozót vinném be a boltba!
nekem is ez volt a bajom. nem is az hogy nem férek be az ajtón hanem a boltba nem férek el. faluban lakunk kis boltok...így akkor vásároltam hogy jött velem a férjem és ő kint maradt a picivel addig. azt meló előtt után nem mindig volt kedve így megpróbáltam azt hogy leteszem a kocsit a bolt elé és levettem hordozóstól a babát és kicsit szűkösen de megtudtam oldani a vásárlást, bízva abba hogy nem viszik el a babakocsit mire kiérek :)
azt pár napja elmentem 15perccel messzebb boltba...nah az ajtón szűken de befér és a sorok között is elférek, és hentes is van....stb, tehát innentől oda fogok járni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!