Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hogy szoktatok bevásárolni?

Hogy szoktatok bevásárolni?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés. a legkozelebbi harom bolt negyed ora gyalog. babakocsival egyikbe se lehet.bemenni/elférni. a kenguruba sir, főleg sok ruhaba....higy induljak igy el vele.ha akarok venni fél kg kenyeret? eddig apuka intezte de most ugy akarok vasarolni hogy neki vegyek vmi meglepetest mikulasra

a boltba tehat mindenkepp nekem kellene bemennem... ti hogy tudtok elmenni vasarolni ha nincs a kozelben spar vagy ilyesmi aminek fotocellas az ajtaja vagy olyan bolt ami eleg nagy egy babakocsihoz??

2014. dec. 2. 13:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen, pont a Tescoval intézem a nagy bevásárlást...csak az a baj hogy most kimondottan szombat reggelre szeretnék venni a férjemnek valamit (mogyoróvaj, csoki ilyesmi), és az miatt nem hívhatok házhozszállítást....
2014. dec. 2. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért ne hívhatnál azért házhozszállítást? egyúttal megrendeled azt is ami otthonra kell.

Vigyél neki a babakocsiba játékot, azzal nyersz még tíz percet.

2014. dec. 2. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Tesco-ra voksolok én is, mi is azt használjuk. Nálunk, ez ugyan nagyváros külterülete, de itt konkrétan van egy közért, ahová babakocsival esélytelen, kinn nem hagyom a kocsit, benn amúgy sem igen férek el az overálba csomagolt gyerekkel+ kosárral a sorok közt, és még drága is... Szóval szutyok hely, de a következő bolt busztávolság, azon a vonalon 2 óránként megy alacsony padlós... Esetleg még bemehetek a belvárosba, ott meg nulla akadálymentesítés, aluljáróba le, onnan fel, és máris benn vagyok a bevásárlóközpontban. Ahol amúgy tömeg van.

Ha a tesco nem szállítana házhoz, nem is tudom, mit csinálnék. Rendeld péntekre, és akkor el tudod dugni még férjed elől a cuccokat. Esetleg nincs valaki a környéken, aki vezet? Azzal elvitetheted magatokat, vagy megkérheted, hogy hozzon 1-2 dolgot, ha nem túl nagy cuccot akarsz venni...

2014. dec. 2. 16:40
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket majd kitalalok vmit.
2014. dec. 2. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!