Hogy szoktatok bevásárolni?
Tudom hülye kérdés. a legkozelebbi harom bolt negyed ora gyalog. babakocsival egyikbe se lehet.bemenni/elférni. a kenguruba sir, főleg sok ruhaba....higy induljak igy el vele.ha akarok venni fél kg kenyeret? eddig apuka intezte de most ugy akarok vasarolni hogy neki vegyek vmi meglepetest mikulasra
a boltba tehat mindenkepp nekem kellene bemennem... ti hogy tudtok elmenni vasarolni ha nincs a kozelben spar vagy ilyesmi aminek fotocellas az ajtaja vagy olyan bolt ami eleg nagy egy babakocsihoz??
Miért ne hívhatnál azért házhozszállítást? egyúttal megrendeled azt is ami otthonra kell.
Vigyél neki a babakocsiba játékot, azzal nyersz még tíz percet.
Tesco-ra voksolok én is, mi is azt használjuk. Nálunk, ez ugyan nagyváros külterülete, de itt konkrétan van egy közért, ahová babakocsival esélytelen, kinn nem hagyom a kocsit, benn amúgy sem igen férek el az overálba csomagolt gyerekkel+ kosárral a sorok közt, és még drága is... Szóval szutyok hely, de a következő bolt busztávolság, azon a vonalon 2 óránként megy alacsony padlós... Esetleg még bemehetek a belvárosba, ott meg nulla akadálymentesítés, aluljáróba le, onnan fel, és máris benn vagyok a bevásárlóközpontban. Ahol amúgy tömeg van.
Ha a tesco nem szállítana házhoz, nem is tudom, mit csinálnék. Rendeld péntekre, és akkor el tudod dugni még férjed elől a cuccokat. Esetleg nincs valaki a környéken, aki vezet? Azzal elvitetheted magatokat, vagy megkérheted, hogy hozzon 1-2 dolgot, ha nem túl nagy cuccot akarsz venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!